Pages

Saturday, September 9, 2017

Mixology #2



Po pregledima, znam da vam se svideo prvi post ovog tipa u kom predstavljam pet proizvoda putem mini recenzija. E pa, vreme za za sledeći! Iako sam o nekima planirala da zasebno pišem, pauza zbog letovanja me je naterala da ubrzam sa postovima, jer imam puno toga u planu, a ovako imate priliku da proičitate moje utiske o više proizvoda odjednom. Da ne dužim više, ako vam zanima kako su se pokazale stvarčice sa slike iznad, nastavite da čitate...




Uriage intimnu kupku sam kupila isključivo jer je bila na 1+1 akciji u Srbotrade apoteci u maju, čini mi se. Kada je ovaj tip proizvoda u pitanju godinama sam bila verna isključivo Eucerin i Sebamed kupkama, pa sam nakon porođaja otkrila Lactacyd, koje su me prijatno iznenadile. Odmah ću reći da je i ova! Iako volim proizvode na pumpicu, kod intimnih kupki se često desi da je dozer neodgovarajući tj. da izlazi više proizvoda nego što je to zaista potrebno. Kod ove kupke je dovoljno bukvalno zrno graška po upotrebi. Nema neki određen miris, što mi se takođe dopada. Malo je gušća, pa je i to razlog što se sporo troši. Jako mi je drago što sam je otkrila, jer već sad vidim da ću joj se sigurno vraćati u budućnosti. Cena joj je oko 1000 dinara (ja sam dobila dve za taj novac).


O ovoj Balea kremi sam pisala jako davno, u nekom od prvih postova (čini mi se da je bio neki "Empties" u pitanju). Iako je od tada nisam koristila jer sam isprobavala razne i dalje mislim da je jedna od najboljih na tržištu. Sada ima i miris, koji je veoma prijatan, dok je formula ista. Odlična, ali odlična krema za suva stopala. Jedina koja mi je bolja od nje za oporavak ispucale kože je Mixa Rough Areas, ali imajte na umu da je ona masnija i sporije se upija, dok ova radi skoro isti posao, a laganija je. Definitivno sam zažalila što je nisam kupovala česće prethodnih godina. Favorit! Cena joj je oko 200 dinara, čini mi se. Trenutno je koristim u kombinaciji sa kupkom za stopala iz iste linije, koja im je novitet, pa mislim da će rezultati biti još bolji, ako je to ikako moguće.


Kao što sam u poslednjem "New in" postu rekla, Dikson kristale za kosu sam kupila po preporuci devojke koja vodi blog Zdrava kosa. To je ujedno i prvi njihov proizvod koji sam probala, ali definitivno neće biti poslednji. Cena ovog pakovanja, koje će trajati večno, je oko 1100 dinara, a može se kupiti u njihovoj radnji u Balkanskoj ulici. Nanosim ih na suvu kosu, nakon što završim sa feniranjem ili peglanjem. Krajevi mi automatski postanu zaglađeni i ne deluju suvo, čak i kada to jesu (npr. sad jer tek treba da idem na šišanje). Kristali su izuzetno lagani i brzo se upiju, a mirišu božanstveno! Ovo je sigurno najbolji proizvod za kosu tog tipa koji sam do sada probala.


Verovatno već znate, ako pratite blog, da već par godina koristim isključivo prirodne i dezodoranse bez soli aluminijuma. Stalno istražujem koji su novi na tržištu, pa sam tako naletela i na ovaj Farmasi. Devojka preko koje poručujem mi je preporučila ovaj miris kao najlepši od svih, pa sam kupila verujući joj na reč. Bila je u pravu, dezodorans miriše prelepo. Nežno, a neobično, i što je najbitnije, ne pojavljuje se neprijatan miris čak ni nakon nekoliko sati po najvećim vrućinama. Jeste nezgodno kupiti nešto mirišljavo bez testera i probanja, ali ovo je jedna prijatna nota, koja bi se po mom mišljenju svidela svima. Ja leti uglavnom biram citruse jer osvežavaju, ali ovaj mi je jako prijao iako je puderast. Topla preporuka! Njemu je cena bila oko 350 dinara.


I za kraj, tu je Yves Rocher kupka koju koristim samo pet dana, ali to je sasvim dovoljno da prenesem (barem prvi) utisak. Kombinacija maline i nane je neverovatno dobra. Miriše koža, miriše kupatilo, miriše odeća. Nisam ranije imala njihove voćne gelove, tako da sam baš oduševljena. Mislim da najbolje peni od svih gelova koje sam do sada koristila i izuzetno se sporo troši. YR tuširalice su definitivno vredne isprobavanja, bez obzira na cenu koja je viša od drogerijskih. Nisam sigurna da li ovog ima kod nas jer sam ga dobila u setu (iz inostranstva) ali sigurno ima drugih, podjednako zanimljivih, mirisnih kombinacija...

Da li ste probale nešto od ovoga i delimo li mišljenje?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment