Pages

Friday, October 6, 2017

iHerb haul #8



Baš, baš dugo je prošlo od moje poslednje kupovine na iHerb-u. Glavni razlog tome je što su promenili cene šipinga, pa je postao papren. No, nedavno sam otkrila da sada postoje i proizvodi označeni sa "shipping saver", tako da vam cene dostave opadaju kad ih ubacite u korpu. Mene je tako shipping iz Amerike ovog puta koštao samo 1,6 $, što dođe jeftnije od našeg post ekspresa. Naravno, paket je ocarinjen i platila sam poštaru PDV, kada je nakon 3 nedelje stigao, ali tako bude u 90% slučajeva kada nešto poručim iz Amerike.
Šta sam ovog puta odabrala pogledajte u nastavku...



Za početak tu je proizvod za bebu- ulje za telo od nevena i kamilice. Kao i sve ostalo sa iHerb-a, u pitanju je prirodna kozmetika, Deep Steep. Cena pakovanja od 120 ml je 13 $. Ulje je organsko, bez GMO sastojaka, pogodno za vegane. Preporučuje se i za osetljivu kožu, kakva je Tarina. Još uvek trošimo Weledin losion od belog sleza, o kom vam pišem u narednom postu, ali se jako radujem isprobavanju ovog. Ja sam imala piling za telo istog brenda koji sam obožavala, pa se nadam da će to biti slučaj i sa ovim uljem. Ima li miris i kakav je, ne znam, jer neću otvarati pre vremena da mu ne bih skraćivala rok trajanja.


Ovaj proizvod je ponovljena kupovina, a možda ga se sećate i iz nekih starih favorita. Prethodni put potrošila sam verziju sa vanilom, a sada sam se opredelila za ovaj bez mirisa, samo zbog pakovanja u mojoj omiljenoj boji- plavoj. Dakle, u pitanju je mini ši puter koji ja koristim za strije. Stari mi je jako pomogao i one su veeeoma izbledele, ali bih da ih dokrajčim. Ponovo sam uzela mini pakovanje (14,2 g) zbog težine paketa (jer bude skuplji šiping kada su proizvodi teški i kabasti), a cena mu je bila nešto ispod 3 $. Može se koristiti kao univerzalni balzam za usne, zanoktice, laktove itd.


Tara je dobila još nešto ovog puta, a to je veeeoma hvaljena krema za pelensko područje. Odlično je ocenjena i na samom sajtu, a naišla sam i na mnogobrojne pozitivne recenzije na internetu. Pakovanje je malo (60 g) ali je ona veoma gusta i deluje da će potrajati. Sastav joj je jednom rečju fantastičan, a može se koristiti za svašta još- kod ujeda insekata, opekotina, boginja... U ovom slučaju imam baš velika očekivanja zbog svih pohvala na račun nje koje sam pročitala pre poručivanja. Njena cena je bila 8,6 $.


Ponovo imam svoju najnajnajnajdražu četkicu za tečni puder!!! Mislim da sam jedina kojoj se originalna expert face brush raspala, a čak sam dobila povraćaj novca od iHerba nakon žalbe. Međutim, u međuvremenu sam kupila Blush 32 koja je sasvim dobra, ali je ova moja prva ljubav, ipak. U pitanju je limitirano izdanje jer je ovo mini četka, ali samo je drška manja u odnosu na klasičnu. Ona je preslatka! Tek sam je malopre izvadila iz kutije jer od jutros nisam stigla i mogu vam reći da ništa slađe nisam u životu videla. Lepša mi je i od Bold Metals 100, koja mi je do sad bila najlepša u kolekciji. Cena joj je bila 5,1 $.


Kao i uvek do sada, trebali mi ili ne, izabrala sam i dva proizvoda iz sekcije "Trials" gde su baš velika sniženja. Opredelila sam se za balzam od argana sa kakao i ši puterom, koji je potpuno univerzalan, pa i potreban u kući. Planiram da ga nanosim na ruke u toku zime, kada su izuzetno suve, kao i na pete po potrebi. Njegova cena je bila 2 $, a pakovanje ima 28 g. Tu su, ponovo, Sierra Bees balzami i to čak 8 komada. Cena celog pakovanja je bila samo 2 $. U jednoj od prethodnih kupovina sam prošla još bolje i kupila svih 8 za manje od 1 $ ali su bili isti, tako da mi je još draže što je sada u ponudi bilo ovo pakovanje. Unutra su balzami za usne od kakaa, meda, nane, nara, argana, čajnog drveta, krem brulea i jedan bez mirisa/ ukusa. Prošli put sam sve ispoklanjala, a ovog puta definitivno planiram da sebi ostavim bar nekoliko. 

Kako vam se dopada moja kupovina na iHerb-u?
Pozdrav :)





3 comments:

  1. Super stvarčice si kupila :) Čak sam i ja jedan balzam dobila od tebe i baš je dobar! :)

    ReplyDelete