Pages

Thursday, September 4, 2014

Babylips


Retki su uspeli da odole pomami koja se stvorila kada se Maybelline BabyLips pojavio kod nas. Nestajao je sa polica kao da ga dele za džabe. Nisam bila od tih što su jurile od jednog do drugog Lilly-ja, već sam sačekala da ludilo prođe i odlučila da ih isprobam. Prvo sam kupila Mint Fresh i Cherry me, a onda sam dobila na poklon i Hydrate. Pakovanja su, slatka, šarena, ali ne i preterano kvalitetna. No dobro, ipak je to samo labelo, pa se može preći preko toga.




Cherry me babylips ima divan miris višnje i crvenu boju koja blago ostaje na vašim usnama. Ja volim u jednom sloju da nanesem čisto da pojačam prirodnu boju svojih usana, a ako stavite previše, usne će vam izgledati umazano i masno, tako da izbegavajte da preterate sa količinom. Ne očekujte od njega posebnu negu, tu je da da boju i učine usne glatkim i to je to. Najmanje ga koristim od sva tri, onda kada mi se ne stavlja karmin, tako da moj glas ide bezbojnim labelima.


Mint Fresh ima spf 20, i jako je prijatan za korišćenje leti, kada su vrućine jer imate blagi osećaj hlađenja i peckanja. Pogodan je da se nosi u torbi za plažu i zbog faktora a i zato što se ne topi. Miris mu je divan i ostavlja blagi sjaj na usnama. Mene najviše podseća na Labello Repair & Beauty upravo zbog tog "peckanja". Naravno, nije u pitanju neprijatno peckanje, da se ne uplaše one od vas koje nisu probale nijedan od ova dva labela. Sve u svemu, pozitivan utisak.
Hydrate ima takođe spf 20, ali njega nisam nosila na plažu jer imam utisak da bi se topio. Meni je on najomiljeniji od sva tri, jer lepo hidrira usne. Mada za zimski period godine, mislim da ipak treba nešto jače. Miriše mi najlepše od sva tri, recimo na limun, i miris sam po sebi jako osvežava. Najviše ga koristim i usne jesu glatke i mekane kada se probudite ako ste ga naneli pre spavanja. Favorit!

Moj savet: Nemojte da ih kupujete ako imate prevelika očekivanja, jer je za samu negu ipak bolji klasični Labello. A ako želite da jednostavno isprobate nesto novo, kao ja, predlažem da uzmete jedan u boji i jedan bezbojan, čisto da vidite kakvi su. Ja sam želela da kupim i Pink Punch, ali posto sad imam Tinted Lip Balm iz Essence kolekcije, zaista mi ne treba. Možda, kada se potroše ove zalihe, isprobam i njega.

Da li se i vi podlegle marketingu i kupile neki ili ste karakter? :)
Pozdrav!

9 comments:

  1. Labello je najgora mazalica ikada za usne.
    Nemam Baby lips, ali juče sam jedan isprobala od drugarice i mogu reći da je daleko bolji od Labella. Ja imam utisak da je sve bolje od labela. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zavisi sta kome vise odgovara. Meni je labello bolji, nekako kremastiji i imam utisak da vise stiti usne :) Posebno mi je dobar labello lip butter.

      Delete
    2. Nisam taj isprobala. Od Labella koje jesam samo mi se onaj Classic dopada, pa više Labella ne kupujem.
      A slažem se da sve zavisi. Ja npr. volim najviše mazalice u tubici :)

      Delete
  2. Imam Cherry Me i ja sam zadovoljna, volim taj crvenkasti ton koji ostavlja na usnama, jer karmine inace ne koristim, pa ovo dodje kao super zamena. Usne mi nusu mnogo zahtevne, pa po pitanju nege zavrsava svoj posao:) Volela bih da probam Mint Fresh, citala sam vec pozitivne recenzije na njegov racun. Mada mi je ipak prvi na Wish listi EOS Sweet Mint ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. EOS nisam nijedan jos uvek probala, ali bih volela, naravno :)
      Sad bih htela da se docepam jos nekog lip buttera, posto imam samo vanilla&macadamia. A idem u inostranstvo u oktobru, pa cu potraziti :)

      Delete
  3. dobila sam svih 6 i solidni su mi bili ljeti, no za pravu zimsku njegu ipak ću odabrati neke jače proizvode :)

    ReplyDelete
  4. Kupila sam ih pre nego sto su dosli u Srbiju i omiljeni su mi plavi i narandzasti. Mint nesto i ne volim :D

    ReplyDelete