Pages

Monday, September 15, 2014

New in #1


Danas je na redu moj prvi "New in" post. Nisam želela da čekam još par kupovina koje su u planu, tako da za sad, tu je desetak novih proizvoda. Obišla sam DM, iskoristila akciju u Lilly-ju, listala Avon katalog, ali i otkrila nove stvari...


Za početak tu su gelovi za tuširanje, koje priznajem, stalno nagomilavam i u mom kupatilu se uvek nalazi bar 6-7 komada koji čekaju na red. Šta ću, slaba sam na njih :) U DM-u je bila vikend akcija na Ziaja proizvode, tako da sam je bez razmišljanja iskoristila, pošto sam prethodnu propustila zbog letovanja. U mojoj korpi našao se puter za tuširanje od čokolade. Čula sam samo pohvale, tako da se nadam da će i meni odgovarati. Čuvam ga hladnije vreme, a do tad tu su voćni gelovi za tuširanje (cena 175 dinara). Zatim... Marakuja, mandarina i čuvena after sun Balea tuširalica. Prvu sam uzela zbog mirisa koji obožavam, drugu jer je bila na akciji 2 za 200 dinara i miriše daleko lepše nego što sam očekivala (pakovanja su bila spojena u celofanu pa sam na slepo kupila), a treći je nešto najdivnije što sam u zivotu probala. Opravdao je sve što se o njemu mesecima pisalo. Već sam ga načela, kao što vidite na slici i stvarno nije u redu sto je Limited Edition. Miris je letnji, podseca na plažu, more, koktele, i najduže mi se zadržava na koži od svih Baleinih gelova do sad koje sam koristila (a skoro sve sam probala). Redovne cene Balea gelova su 150 dinara.



Na redu su dva proizvoda iz Avona: puter za telo od čokolade i maska za lice sa mineralima iz mrtvog mora. Za oba sam čula samo reči hvale, tako da jedva čekam da isprobam. Maska je u prošlom katalogu bila 440 dinara, a buter samo 200 dinara uz bilo koju kupovinu, tako da smo ga verovatno svi mi koji smo do sad odolevali, ipak uzeli.


Tragajući za prirodnim sunđerom naletela sam na sajt Ekozmetike i usput naručila i kremu za ruke, Sweet Secret, koju do sad nisam viđala, ali su me lepa ambalaža i naravno sama reč 'vanila' privukle da moram da naručim. Cena je bila oko 200 dinara. Malu kremicu od kozjeg mleka, Eveline, su mi poslali kao poklon (divno od njih :)). Nisam do sad nijednu probala, i jedino što mogu reći je da mirišu predivno. Treća stvar je Balea krema za stopala od čajnog drveta za umorne noge, koja miriše veoma osvežavajuće. Koštala je oko 200 dinara, takođe. 


Puteri, puteri... Pripremam se za zimu punom parom! Sniženje I love... putera od 50% u Lilly-ju se nije smelo propustiti (cena 305 dinara). Iako sam želela da probam još neki miris (jer ovaj losion već imam), ostala sam još jednom verna vanili jer drugog nije bilo, a nisam imala vremena da idem u još neku radnju. Manna egzotični puter je kupljen da bi se koristio kao okoločna krema, mada ima još 1001 namenu. Ovo je malo pakovanje od 15 ml i koštalo je 200 dinara, a dobila sam poklončić i od njih.

O svim ovim proizvodima čitaćete i recenzije kada budu isprobani i korišćeni bar neko vreme, tako da sam pokušala da ne budem previše opširna, već da dam pre svega informacije o nameni i ceni. 
Da li vi koristite nešto od svega ovoga i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)  


4 comments:

  1. Do kad traje snizenje I love... putera u Lilly-ju, nisam moga da nadjem tu informaciju? Super post! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno ne znam. Slucajno sam i videla da su snizeni.. Kao da kriju akciju :/// Hvala ;)

      Delete
    2. Evo upravo je Lilly podelio na fb da akcija traje od 1.9. do isteka zaliha...

      Delete