Pages

Monday, September 22, 2014

New in #2



Iako je skoro bio prethodni post ovog tipa nakupilo se dosta novih proizvoda tako da je tu još jedan "New in" post, drugi po redu na blogu. Skoro svi proizvodi su kupljeni na sniženju, a ja sam ih ovom prilikom grupisala u tri kategorije: lice, telo, ruke. Predstaviću vam sve ukratko, a o onima koji zasluže recenziju, biće reči u budućnosti. 

Proizvodi za lice


Za početak tu su Ziaja kreme za lice, dnevna i noćna. Kupljene su u DM-u gde je trenutno akcija 1+1 gratis, tako da sam obe platila 585 dinara. Nocna ide kao poklon mami. Dnevnu još nisam probala, čekam da potrošim La Roche- Posay i nju planiram za zimu kada mi je koža dosta suvlja.  Avon sprej za fiksiranje šminke će biti isproban već sledećeg vikenda kada idem na svadbu tako da će imati pravi test. Plaćen je 300 dinara u septembarskom katalogu. Kako sam Bioten kozmetikom do sad bila veoma zadovoljna, rešila sam da probam gel za umivanje i piling za lice. I Bioten program je snižen trenutno u DM-u tako da sam svaki platila po ceni od 220 dinara. O njima će sigurno biti reči u zasebnom postu. Mixa micelarna voda je nešto što već dugo želim da probam, tako da je presudilo to što je i ona bila na akciji i koštala je 440 dinara u DM-u (500 ml). Biće post o micelarnoj vodi uskoro. I jedina stvar od šminke koja se ovde našla je Essence mozaik puder koji sam u Lilly-ju platila 380 dinara i biće isproban ovih dana.

Proizvodi za telo 


Piling gel za tuširanje iz Avona je koštao 200 dinara i miriše predivno, ali to sam već znala jer sam više puta kupovala Garden of Eden obične gelove. Kakav je kao piling ću tek videti. Dove dezodoransi su takođe u DM-u na akciji 1+1 gratis i uz ovaj od krastavca se dobija Original (plavi), međutim njega je mama već prisvojila. Zajedno koštaju 400 dinara. Iako ne podnosim miris krastavca sviđa mi se u ovoj varijanti jer jako osvežava. Probala sam ga, za sad je dobar ali dezodoransima uvek dajem više vremena da se pokažu (pogotovo što ovih dana nije ni bilo vrućine). Zatim, tu je još jedan puter za telo koji mi je mama kupila jer zna koliko volim I love... kozmetiku. Ovaj je od maline i kupine i još ga nisam otvorila, ali neće dugo izdržati u foliji. U Lilly-ju su sniženi 50% i cena je 300 dinara.

Proizvodi za ruke


Ne znam šta ću sa ovolikim kremama za ruke, ali ide zima, potrošiće se. Ovim Bioten kremama jednostavno nisam mogla da odolim zbog mirisa meda i makadamije. I one su na akciji 1+1 gratis i zajedno koštaju 170 dinara. Miris je predivan! Avon sprej za brzo sušenje noktiju je nešto čemu sam već duže vreme verna, ali i o njemu ce biti više reči nekom drugom prilikom. I za kraj, tu su Golden Rose Color Expert lakovi za nokte koji takođe zasluzuju poseban post. Brojevi su s leva na desno: 25, 52, 41, 47, 62 i 23. Neke sam već probala i jako sam zadovoljna, a cena im je samo 110 dinara po komadu. 

Toliko za ovaj post, očekujte polako recenzije svega. 
Da li ste vi iskoristile neku od skorašnjih akcija po drogerijama i koristite li nešto od mojih noviteta?
Pozdrav :)

14 comments:

  1. Prelepe boje lakova za nokte! :))

    ReplyDelete
  2. Super su ovi plavi lakici. I ja koritim Avon sprej za brzo susenje, odlican je ali me ubija koliko je mastan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da znam.. i ja se sva umazem :/ Bar sam naucila da rasirim papirnu maramicu, spustim ruku pa naprskam, inace je sve oko mene bilo masno ;)

      Delete
  3. Gde si kupila ove lakove? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parfimerija Kristabel, u Terazijskom prolazu, kod Roda marketa. Mada ih ima po svim tim manjim parfimerijama, a i na pijaci :)

      Delete
  4. Bioten gel za umivanje imam i prezadovoljna sam, juce sam kupila i piling :) Bioten ima jako dobar odnos cene i kvaliteta i najbitnije da proizvodi prijaju mojoj kozi. Imam jos par proizvoda tako da s moje strane imas toplu preporuku za Bioten kozmetiku :) I da, lakici su prelepi ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam imala vec tonik i maramice (ima post), a sad sam uzela i ovo jer mi se bas svidjaju. Gel za umivanje koristim vec par dana i jako sam zadovoljna, a piling krema dolazi na red cim potrsoim Baleu koju sada koristim, mada ne sumnjam da je odlicna :)

      Delete
  5. Biotenova krema za ruke mi je najdraža! :) I dugo traje!

    ReplyDelete
  6. Dove dezadorans sa mirisom krastavca najmanje volim. Uopste mi nije kao ostali Dove dezadoransi. Moj favorit je od nara! Boje lakova su prelepe. :) Boten gel za umivanje imam i prezadovoljna sam, a sprej za fiksiranje smike mi je danas stigao. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja uglavnom volim dezodoranse koji ne mirisu ni sa sta specijalno tj. na "cisto" ali posto je majka uzela plavi meni je ostao ovaj i ok mi je za sad. Ne koristim ga svakodnevno vec kad odmaram od Garnier Neo dezodoransa :) I meni je sprej danas stigao i jedva cekam da isprobam!

      Delete
  7. Avon fiksator mi je odličan, i ja sam ga testirala na svadbi :D Lakići su mi divni, pogotovo plavci :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidim da su uglavnom podeljena misljenja oko fiksatora. Nadam se da ce i meni odgovarati :)

      Delete