Pages

Friday, March 24, 2017

Weleda Almond body wash



Proizvod o kom upravo čitate post je sinoć potrošen, ali kada sam ga ubacivala u kesu za "Empties" post bilo mi je nepošteno da prođe bez recenzije. Tako da sam odlučila da ipak danas pišem o njemu, jer se zaista izdvaja u gomili. Ja sam ovu kremastu tuširalicu dobila za praznike od muža u novogodišnjem setu sa kremom iz iste linije. Redovna cena je oko 1000 dinara. U nastavku pročitajte moje utiske, pa ćete saznati mislim li da je ova cena opravdana ili ne...




U pitanju je kremasti gel za tuširanje brenda Weleda, namenjen osetljivoj koži, kao i ostali proizvodi iz linije sa bademom. Pakovanje je bilo predivno (klik), praznično, nežno. Iskreno, imala sam velika očekivanja od ovog proizvoda, iako nisam nikada ranije probala nijednu Weleda tuširalicu. Radije sam izdvajala novac za kreme i ulja. No, kako sam ovo dobila na poklon, jedva sam čekala da dođe trenutak da isprobam. Kada ga istisnem iz tube deluje kao losion za telo i neverovatno suptilan, prirodan miris badema polako dolazi do izražaja. Zaboravite na jake veštačke mirise, ovo je potpuna suprotnost! Voleli ga ili ne, u ovom proizvodu miris badema vam 100% neće smetati. Tuširalica je kremasta, slabije peni od klasičnih, ali nije potrebna velika količina za celo telo. Bukvalno osećam kako mi neguje kožu tokom tuširanja. Kada se ispere, osećaj je kao nakon prirodnih sapuna (mene najviše asocira na L'occitane), jer je koža škriputavo čista, ali nikako i suva. Iako ja skoro uvek mažem telo nakon kupanja, sa ovim proizvodom taj korak slobodno možete preskočiti, posebno u toplijem delu godine koji sledi.


Sastav možete videti na slici iznad.
Ovo je definitivno najnežnija tuširalica koju sam ikada probala. Ujedno i najdivnija! Definitivno bih je preporučila svima sa osetljivom kožom, jer je retkost naći nešto ovako blago, a pri tome dobro za našu kožu. Sada imam još veću želju da isprobam i druge mirise, posebno pasji trn i nar!

Da li te probale neku Weleda tuširalicu?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Pasji trn je odličan! Miris je, rekla bih, najpribližniji mirisu mandarina ili grejpa. Za leto idealan zbog svežine koju "nosi".

    ReplyDelete