Pages

Thursday, November 30, 2017

Products I love!



Mislila sam da bi post u kom vam predstavljam 10 proizvoda koje volim i iznova kupujem delovao interesantno, pa sam odlučila da tako završimo mesec novembar. Ovo su, dakle, večiti favoriti, jer ih kupujem iznova i iznova od kada sam ih prvi put probala! Većina je jako pristupačna, pa se nadam da će bar neka od vas poželeti da ih proba i uveri se u njihov kvalitet. Zbog čega sam svakom od njih verna, pročitajte u nastavku...




Eucerin ulje za tuširanje je jedno od najpovoljnih iz apoteka, a meni je sasvim dobro. Za razliku od nekih drugih, namenjeno je normalnoj do suvoj, osetljivoj koži. Detaljnu recenziju sam vam pisala pre dve godine, pa je možete pročitati ovde. Odličan način da ga probate jeste da ga izaberete tokom promocije za kupovinu preko 1000 dinara (prekosutra je promocija u Srbotrade apoteci, npr.), što ja uvek uradim, tako da mi je stalno bar jedna bočica u šteku. Odlična stvar za zimu!

Lycia tračice za nausnice za osetljivu kožu lica sam takođe već recenzirala (klik). Kao što sam tada navela, apsolutno nemam nameru da ih menjam, jer su mi savršene. Od njih mi ne izlaze bubuljice nakon upotrebe, a ni dlačice nisu postale jače, pa zaista ne moram često da posežem za njima i jedna kutija mi prilično dugo traje.

Bourjois CC krema je već nebrojeno puta bila u raznim favoritima, što mesečnim, što godišnjim. Redovno je koristim skoro 3 godine, a jako davno sam i pisala o njoj (recenzija). Ja je ne smatram toniranom kremom apsolutno, već puderom, jer se ovakvom prekrivnom moći ne mogu pohvaliti ni pojedini puderi. Potpuno je savršena za normalnu i mešovitu kožu. Meni je ovo pakovanje na samom kraju i napraviću pauzu par meseci, samo da mi se koža ne bi previše navikla i CC krema prestala da odgovara, jer ne znam kako bih bez nje.

Akvabent aktivni kiseonik je proizvod koji svi u kući koristimo za sve i svašta. Detaljnije sam o njemu pisala ovde. Meni je najbitnije da ga imam leti i odlazak na plažu ili bazen bez njega ne mogu da zamislim. Još jedna stvar kod koje mi neizmerno pomaže jeste umirivanje kože nakon brijanja i depilacije. Čim se potroši, momentalno se ide po novi. Toliko mi je bitan!

Balea piling za lice sam prvi put probala jaaaako davno, pre nego što sam osnovala blog. Probala sam razne u međuvremenu, ali mislim da je odnos cene i kvaliteta kod ovoga najbolji. Početkom godine sam vam radila i recenziju (klik) i moja je topla preporuka ako nemate jako osetljivu kožu i volite grube pilinge za lice.


K piling je moj omiljeni piling za telo, koliko god ih još probala! Pored toga što je prirodan i na bazi kafe, on radi najbolji posao ikada. Ni cimet u njegovom sastavu mi smeta, iako inače nisam fan mirisa. Često budu akcije na kupovinu dva komada, pa se ja na vreme obezbedim! Kompletnu recenziju pročitajte ovde. Obavezno ga probajte i dajte podršku fantastičnom domaćem brendu.

Mary has a gun je još jedan fenomenalan domaći brend prirodne kozmetike, kog sam imala priliku da probam ove godine, a vidim da će mi još godinama biti interesantan. Marija često kombinuje nove mirise kada su sapuni u pitanju i svako može naći nešto za sebe. Ja sam se nedavno dopunila sam tri nova, a ovaj sa slike, od vanile, je sledeći na redu. Recenzija je već na blogu- klik.

Biobaza dezodorans nije dobio zasebnu recenziju na blogu, što bi trebalo promeniti. Pošto je ovo druga vrsta koju koristim, a imam još dva komada, mislila sam da vam ih uporedim kad za to dođe vreme. Letos sam koristila verziju sa ruzmarinom i verbenom, a sada zimski miris ši putera i jojobe. Odličan je, bilo da je napolju pakao ili ne! Uostalom, ne bih trošila već drugo pakovanje i imala nekoliko u rezervi da ne mislim tako!

Nuxe ulje je bilo ljubav na prvo korišćenje. Čim sam probala tester, znala sam da ćemo se dugo družiti. Po prvi put imam manje pakovanje i mislila sam da je otvor veći, te da će brzo potrošiti, međutim to nije slučaj. Naravno, raspršivač je bolja opcija a i veće pakovanje se više isplati pa ga preporučujem. Detlaljno o njemu pročitajte ovde.

I za kraj tu je proizvod koji najduže kupujem od svih, Avon sprej za sušenje laka na noktima. Potpisujem da ništa bolje ne postoji! Jedina mana koju ima jeste što je malo masniji, ali iskreno, bolje to, nego da isušuje zanoktice. Apsolutno uvek imam bar jednu bočicu i rezervi, jer nijedan drugi sprej mu nije ni prineti.

Da li i vi volite neke od ovih proizvoda?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Od svih proizvoda jedino sam koristila Biobaza dezodorans (drugi proizvodi nisu dostupni u Hrvatskoj).
    Davno sam koristila Biobaza dezić sa jojobom i dobila gadnu alergiju. ove godine me kćerka nagovorila da isprobam njihov dezić Neutral i oduševljena sam sa mnji

    ReplyDelete
  2. Svi proizvodi iz posta su dostupni u Hrvatskoj osim pilinga za tijelo, sapuna ovog brenda i konkretno ovih trakica.
    Eucerin ulje mi je super, kao i cc krema ( slazem se da je to puder ), a nuxe ulje sa sljokicama obavezno moram imati ljeti. Za biobaza dezice sam primjetila da su neki dobri, neki ne, valjda ovisi od mirisa do mirisa.

    ReplyDelete