Pages

Saturday, October 4, 2014

Maybelline color drama



Konačno! Pojavili su se i kod nas. Maybelline opet izbacuje proizvod za kojim su svi poludeli! Mislim da će ovo biti još veći hit od Babylips-a. Ja sam uspela da nabavim samo ova dva, pošto treći koji sam želela nije bio u radnji. Kupljeni su u Lilly-ju u Ušću po ceni od 250 dinara. Moram reći da sam ih tražila u nekoliko Lilly-ja u okolini Vukovog spomenika, ali radnice nisu ni čule za njih. Tako da sam iskoristila to sto je dečko morao sinoć do Ušća i dobila sam ova dva karmina.
Nijanse su 630 nude perfection i 420 in with coral. 


Boje sam pokušala što vernije da vam prikažem i sa nude nijansom nisam imala problema, dok me je druga prilično namučila. I dalje to nije to, tako da predlažem da se same uverite kada budete u prilici. 
Nude perfection je prava nude nijansa koja izgleda kao da imate puder preko usana i odlična je varijanta kada želite da istaknete oči, a da vam usne budu neutralne.
In with coral je boja karmina za kojom već dugo tragam, i nikad nisam imala sreće. Do sada! Prava koralna nijansa, rekla bih da najviše vuče na roze boju, ali je to teško odrediti jer dosta zavisi od svetla. Kada skinete poklopac olovke, deluje kao prilično nežna rozikasta boja, međutim čim se nanese na usne ona postaje neon koralna.

Nanose se veoma lako, posebno koralna. Dovoljno je veoma blago prisloniti olovku na usne i boja koja ostaje je veoma jaka. Sa nude karminom je potrebno malo više pritiska da bi se boja koliko toliko razlikovala od prirodne boje usana (bar mojih).

Ne isušuju previše usne, mada ostavljaju blago lepljiv trag, tako da pri vetrovitom vremenu, kosa će vam se lepiti za usne. Ko ima suve usne, moguće da im neće odgovarati, ali tako je sa svakim mat karminom. Ne izvlače se, već se režu, tako da vam je potreban i rezač sa većim otvorom, ali verujem da to već sve imate.

630 nude perfection

420 in with coral
(dosta je jača boja uživo, gotovo da je neon)

Sve u svemu, ja sam veoma zadovoljna i nadam se da cu uskoro pronaći i nijansu berry much, koja je treća na listi želja. 

Da li ste ih vi kupile, imate li to u planu i koje boje želite?
Pozdrav :)


10 comments:

  1. Jaoj, našla si ih, divna vest. Super su boje. Ja prosto ne znam koju bih izabrala :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, mnogo su lepe sve boje. Ja sam se za sad odlucila za 3 komada, ali bice tu jos verovatno :) Prvo moram da ulovim treci ;)

      Delete
  2. Divni su, a cena je i više nego pristupačna! :)
    Planiram da kupim bar jednu, ali to sve mora uživo da se isproba. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno, uzivo je najbolje! Ja sam ove na slepo uzela ali nisam pogresila :)

      Delete
  3. Divno mi izgledaju i boje su odlične <3

    ReplyDelete
  4. nisam ovo još vidjela :D nude nijansa mi izgleda lijepo
    kao što kažeš - idealna za neki smokey eyes :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divne su im sve nijanse, videces vec kada budu u svim radnjama. Jako je tesko izabrati :))

      Delete
  5. Divne olovcice, divne, cekam da ja naletim na njih :)

    ReplyDelete