Pages

Sunday, October 19, 2014

Mixa rough areas



Ovaj post je trebalo da bude napisan tek za nedelju- dve, nakon malo dužeg korišćenja kreme. Međutim, to nije bilo neophodno. Nakon prvog nanošenja, ja sam ostala potpuno oduševljena, tako da nema razloga da odugovlačim sa recenzijom.
U pitanju je Mixa krema za suve delove tela poput stopala, laktova i kolena. Ja je koristim isključivo za stopala. Sadrzi 40% aktivnih sastojaka, a to su glicerin i kozje mleko. Testirana je na osetljivoj i alergijama sklonoj koži, tako da nemojte imati nikakve bojazni ako spadate u tu grupu.


Ovo je prvi Mixa proizvod koji koristim i malo je reći da sam ostala bez teksta. U pitanju je jedna masnija krema, koja se bez obzira na to, veoma brzo upija. Prijatnog je mirisa, mada pošto je koristim za stopala, miris i nije toliko bitan.
Gušće je teksture, tako je potrebna mala količina da se lepo razmaže po celoj povrsini stopala. Bukvalno se odmah može primetiti kako deluje, jer koža omekšava čim se krema nanese. Iako sam radila tretman sa maskom za stopala iz ovog posta, znam da nije sve do toga, jer mi stopala nisu bila ovoliko nežna posle nijedne kreme pre ove. O tom tretmanu biće reči uskoro.


Na slici iznad možete videti i sastav a ja bih samo dodala da ne sadrži parabene ni alkohol.
Ima da se kupi u svim drogerijama i većini marketa tako da ukoliko ste u potrazi za kremom za negu stopala ja vam ovu toplo preporučujem. Cena je 310 dinara, s tim sto se često može naći na akcijama. Ja sam svoju platila 250 dinara. Tuba sadrži 100 ml proizvoda.

Koju kremu vi birate za negu stopala i da li ste probale neke druge Mixa proizvode?
Pozdrav :)

P.S. Evo i danas da vas podsetim na GIVEAWAY ako vam je slučajno promakla informacija.

12 comments:

  1. Okej, stavljam je na listu. S obzirom da imam istih problema, mislim da će mi odlično doći. Ja sam probala Mixinu mic vodu, upravto je testiram.. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam kupila micelarnu Mixa, i cekam da potrosim Garnier koja je pri kraju i onda testiram nju :)

      Delete
  2. Ja je pre svega koristim za ruke, jer zahtevaju ozbiljnu negu tokom jeseni i zime i imam samo reči hvale za ovo čudo.

    ReplyDelete
  3. Dosta je hvaljena, pa dolazi na red kad potrošim kreme koje trenutno imam :) Zimi volim jaču njegu za stopala, a mislim da ću to dobiti s ovom kremom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je bila odlicna i Balea sa ureom ali je ova dosta bolja... sigurno ce ti odgovarati :)

      Delete
  4. i ja sam pisala o njoj i nahvalila ju do neba, nahrani moju suhu kozu na laktovima, stopalima i nogama opcenito da je to cudo. nakon niti jedne kreme koza mi nije tako glatka i regenerirana. imam i dvije mixine kreme za ruke, takodjer ih preporucam ako zelit probat jos nesto od mixe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurno cu probati u buducnosti i neku za ruke, cim potrosim sve koje sam nagomilala :D

      Delete
  5. Koristila sam je, čini mi se, prošlu zimu, kada mi je koža na rukama bila u katastrofalnom stanju (što mi se nikada prije nije dešavalo) i ova krema je bila moj spas. Oduševljena sam, poslije toga sam je još jednom kupila, za svaki slučaj, ali sam se proslijedila mami jer su njene ruke bile u užasnom stanju i ona je bila oduševljena :)

    ReplyDelete
  6. Imam ju i volim ju :D Mala univerzalka za suhe dijelove tijela :D

    ReplyDelete