Pages

Friday, August 11, 2017

Mixology #1



Danas vam predstavljam novi tip posta koji ćete moći čitati na blogu u budućnosti. Naime, radi se o mini recenzijama 5 različitih proizvoda koje u tom trenutku koristim, a koje iz nekog razloga neće dobiti zaseban post. Danas sam za vas odabrala proizvode sa slike iznad, a pokušala sam da obuhvatim što više tema- negu kose, tela, lica. 
U nastavku pročitajte moje utiske o njima...




Gliss šampon sam relativno skoro kupila, ali kako je leto i kosu jako često perem, utisci su tu. Meni je ovo sasvim dobar šampon, a ništa manje nisam ni očekivala jer su mi regenerator u spreju i maska jako odgovarali. Iako mi je u poslednjih godinu dana koža glave osetljiva, sa njim nisam imala nikakvih problema. Veoma dobro peni, pa nije potrebna velika količina. I jedno šamponiranje uradi posao, ali ja iz navike kosu uvek dva puta šamponiram (sem kad sam baš u žurbi). Miris je prelep i zadrži se u kosi do narednog pranja, bez obzira na sve druge preparate koje na nju stavim. Trenutno ga koristim sa maskom iz iste linije, pa je verovtano zbog toga miris još intenzivniji.


Sada, kada sam zvanično probala sve termalne vode na našem tržištu, reći ću da dermatolozi s razlogom izdvajaju upravo Uriage kao najbolju. Ako je koristite samo za osveženje, poslužiće bilo koja, ali ako imate problem na koži koji želite da rešite, onda preporučujem baš ovu. Nama je crkla klima kada su bile najveće vrućine nedavno, pa se Tara osula svuda po telu i ono što nas je spaslo je bila ova termalna voda. Crvenilo se povuklo istog dana, iako ojed nije bio nimalo naivan. Ima slan ukus za razliku od ostalih, pa sam po tome odmah videla da razlike ima. Definitivno nastavljam samo nju da kupujem ubuduće!


Kako imam osetljivu kožu, neohodna mi je krema koju mogu da nanesem na noge nakon brijanja, a da me ništa ne peče. Moj apsolutni favorit je jedna druga Balea krema (klik) ali bilo je jače od mene da kupim i ovu. Srećom, nisam imala nikakve negativne reakcije jer je kremica sasvim fina. Ima blag, prijatan miris i nežna je. Doduše, više mi se dopada što gorespomenuta ima i efekekat hlađenja, pa je to razlog što ću se ipak zadržati na njoj. No, ukoliko vam koža nije previše osetljiva, ovu definitivno preporučujem.


O zelenoj L'oreal maski iz "pure clay" linije sam već pisala recenziju (klik) pa sam, čim je bilo sniženje, kupila i ovu sa efektom pilinga. Ona bi trebalo da daje blistavost koži! Međutim, ne primećujem da išta radi mom licu. Doduše, kao piling je sasvim dobra jer ima sitne, jače čestice, ali ne vidim zašto je predviđeno da pre toga stoji na licu kao maska. Verovatno nekome odgovara, ali meni nažalost ne. Potrošiću je do kraja, jer nisam imala nikakve negativne reakcije, ali je nikako ne bih opet kupila. Da nema ulogu pilinga, sigurno bih je prosledila dalje.


Za kraj, tu je Avon gel za bubuljice, kog sam poručila nakon što sam pročitala recenziju na jednom exYu blogu. Cena mu je bila niska, pa sam htela da isprobam. Dakle, on treba da isuši bubuljicu u nastajanju, tj. pomogne da što pre završite sa njom, čak i ako nije potpuno izbila na površinu kože (bar ga ja tako koristim). Providan je, jačeg mirisa u kom preovladava alkohol i nanosi se ciljano na mesto bubuljice. Meni on radi sasvim korektan posao, poput Veoma zdrave kreme za problematičnu kožu, a kako mu je rok duži od 3 meseca, dajem mu prednost.

Da li ste probale neki od ovih proizvoda i delimo li mišljenje?
Pozdrav :)

P.S. Na fejsbuku je u toku (blogo)rođendanski GIVEAWAY!

3 comments:

  1. Gliss šampon ,ubedljivo najbolji sampon koji sam ikada koristila...takodje regenerator za kosu iz istoimene kolekcije...vrh

    ReplyDelete
  2. Koristim i ja ovu baleinu kremu i bas sam zadovoljna,proslo ljeto sam je kupila.

    ReplyDelete