Pages

Tuesday, September 2, 2014

Essence sale


Pretpostavljam da ste upoznate sa sniženjem Essence proizvoda u Lilly drogerijama. Ovo je moj ulov, a koliko sam videla retko šta se i dalje može pronaći u radnjama. Ja sam imala sreće da je Lilly u Njegoševoj bio odlično snabdeven pa nisam morala da jurim po gradu. Njihova šminka ni inače nije skupa, ali kada se može kupiti za samo 129 dinara, to mi daje šansu da isprobam nešto što možda ne bih kupila po punoj ceni. Tako sam npr. na njihovom zimskom sniženju kupila puder u kamenu (a do tad sam koristila isključivo tečne pudere) samo zbog cene i ispostavilo se da mi je veoma odgovarao. Tako da verujem da ću većinu ovih proizvoda lepo koristiti.




Za početak tu su puder i baza za matiranje. Nisam još probala nijedno ali evo sta kaže proizvođač.
"Ovaj dugotrajni tečni puder omogućiće vam da uživate u glatkom i svilenkastom tenu tokom celog dana". Snižen je samo ovaj u nijansi 40 soft honey, ali pošto moja drugarica baš njega koristi godinama i jako je zadovoljna, nisam imala nedoumica kada sam videla da je na akciji.
"Ova lagana podloga za šminku pruža tenu dugotrajni mat i gladak izgled". Nisam nikad koristila proizvod ovog tipa tako da će sigurno biti uskoro isproban i o njemu ću još pisati.




Na redu su dve maskare i jumbo krejon. 
Maskare još nisam otvarala jer imam dve koje trenutno koristim, a ne volim da ih otvaram bez potrebe da se ne bi sušile. Uglavnom, ja koristim Maybelline maskare (Falsies i Colossal), a ove običnije volim da nanosim u toku dana kad mi je i šminka svedena na minimum, pa mi treba nešto da samo oboji trepavice pošto su svetlo smedje boje. Za tu svrhu ove Essence maskare dođu odlično. Četkica deluje bolja na ovoj u tubi, bar po slikama sa interneta, ali u to koja je bolja ću se uveriti tek kad ih obe isprobam. 
Jumbo krejon mi se jako dopada, lak je za korišćenje i za smokey eyes efekat vam je dovoljan bukvalno samo on. 



Rumenilo mi, priznajem, nije bilo potrebno i cena je presudila. Tako da će čekati svoj red da bude testirano. Boja je 30 secret it-girl, nežna boja breskve koja deluje jako prirodno. Bilo je još nijansi na akciji.
Konačno jedan prozvod koji sam probala, tačnije ne odvajam se od njega od kako sam ga kupila. A to je balzam za usne u boji. Ovo je nijansa 2 glam up! Još dve su na sniženju, jedna čija boja ide na crvenu (malinu) i druga nežno roze. Ja sam izabrala ovu između i malo je reći da sam oduševljena. Divno mirise, lepo izgleda na usnama (bolji mi je od Babylips cherry me), jedino je ambalaža mogla biti malo kvalitetnija, ali dobro, biće sigurno brzo potrošen.


Inače, zaboravila sam da kažem da su proizvodi na akciji jer se povlače iz prodaje. Ono sto je mene posebno rastužilo je to što povlače i moj najnajnajnajomiljeniji lak za nokte. 146 that's what i mint! Na slici se boja ne vidi najbolje, u pitanju je nijansa između svetlo plave i mint. Lak, kojim sam ja prezadovoljna: lako se nanosi, brzo suši i dugo traje. Sta više poželeti? Na moru mi stoji po 5-6 dana i na rukama i na nogama bez obzira na pesak ili na to što sam u vodi po ceo dan, bilo slatkoj, bilo slanoj. Moje zalihe će se proširiti, neću stati na ova dva :) 
Ono čemu se ja nadam je da će ipak promeniti samo ambalažu i nazive, a da neće baš sve boje ukinuti jer je i pored ove bilo još nekoliko koje sam veoma volela.

Jeste li i vi kupile nesto na ovom sniženju? Ili, ako ste koristile neki od ovih prozvoda, podelite svoje utiske sa mnom... Pozdrav :)

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ćao :), ja imam Essence maskaru (sa narandžastim detaljima na ambalaži) i mogu reci da mi je sasvim ok. Četkica je ok, lepo raščešlja trepavice i ima efekat izduživanja trepavica, a volimen joj nije jača strana. I ja sam je kupila na sniženju, pa mislim da je dobar ulov za taj novac :). Pozz

      Delete
    2. Ja sam plavu uzela na zimskom snizenju i slazem se u potpunosti. Ne bih sigurno dala za nju novac koji bih dala za neku drugu ali za ove pare, maskara je skroz korektna :)

      Delete
  2. Njihova rumenila obozavam, a ovu bazu sam pokusala da iskoristim, medjutim samo mi skuplja prasinu. Bas me zanima da li ce tebi odgovarati. :) Veliki pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja jedva cekam da vidim kakva je baza. Prvom prilikom cu je isprobati uz vecernju sminku posto se meni dnevna sastoji samo od korektora i rumenila :)

      Delete
  3. Moje iskustvo kaze ovako, rumenila su super, maskara prosecna , a baza meni savrsena...
    Koristim je skoro celo tzv. leto i savrseno mi pokriva pegice, bolje nego neki dosta skuplji proizvodi....
    iskreno nisam ocekivala tako dobar efekat, prezadovoljna sam!!!!
    Naravno, mozna dekom nece prijati ali meni je hit! Pozzzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za rumenila i maskare se slazem, a ja se nadam da ce i meni prijati baza bar upola koliko tebi :))

      Delete