Pages

Friday, January 15, 2016

Avon CC pearls



Ove kuglice su mi bile interesantne od kada su se pojavile, međutim čitala sam da većina njih zapravo ne radi ništa sem što slatko izgledaju i fotogenične su! Isto je važilo čak i za čuvene meteorite od Guerlain-a. Činjenica je da je malo devojaka uspevalo da vidi razliku na svom licu sa ili bez pastelnih kuglica. Kada sam shvatila da prosto moram da probam neke, jer je to jače od mene, odlučila sam se, naravno, za povoljniju varijantu- Avon. U pakovanju dobijate 22g proizvoda po ceni od oko 600-700 dinara u zavisnosti od kampanje.




U samom pakovanju, koje je više nego obično (šteta!), nalaze se kuglice različitih boja koje koriguju naš ten: bele, bež, lila, zelene i žućkaste. Prvo moram da naglasim da nisam imala apsolutno nikakva očekivanja od ovog proizvoda! Međutim, više nego prijatno sam iznenađena. U početku trudnoće nisam imala snage ni za šta, a posebno ne za šminkanje, tako da sam koristila samo korektor za podočnjake i ove kuglice (pored maskare, naravno). Pre toga bih na lice nanela serum i dnevnu kremu. Ten postane nekako zaista blistav i izgledate svežije, pa čak ni ja sama nisam mogla da verujem da nemam nikakvu toniranu podlogu na svom licu. 
Podrazumeva se da ukoliko vam je lice problematično i koristite pudere veće pokrivne moći, ove kuglice neće apsolutno ništa pomoći- odnosno, nisu vam ni potrebne. Ali, ukoliko vam je koža lica bez nepravilnosti i inače koristite BB ili CC kreme i treba vam mali predah od njih, mislim da bi vam ovaj proizvod odgovarao. No, moj savet je da ne očekujete čuda, jer to ni proizvođači ne obećavaju. 


Sastav možete videti na slici iznad.
Ja ih najčešće nanosim četkom sa slike: RT buffing brush, koja mi je preciznija od kabuki četke, ali na kraju ipak pređem lagano kabuki četkom preko celog lica. Ostave blagi sjaj, koji je zapravo toliko suptilan da samo daje već pomenuti svež izgled i daleko od toga da je neprimeren za dnevnu varijantu ili napadan. Mogu se naravno koristiti i preko BB ili CC kreme, pa čak i pudera, no ja sam želela da ih najviše isprobam samostalno, kako bi ova recenzija imala što više smisla.
Hm, da li me sada privlači i luksuzna Guerlain varijanta?! Ne bih bila ja, kad ne bih povremeno pomislila na njih, ali kako sam nakon milion pročitanih recenzija zaključila da je i mišljenje o njima identično mom o Avon kuglicama, za sada neće biti na listi želja. No, ko zna... Možda nekad odlučim da se počastim!

Da li ste probale ove ili neke druge CC kuglice za lice?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Pa zaoravo sam i sama razmisljala o narudzbi istih - sjecam se rumenila u kuglicama iz Avona; trajalo je valjda sto godina. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ovim kuglicama odusevljena a ranije sam imala i bronzer koji je takodje bio super i nepotrosiv sem ako se ne prospe :)

      Delete