Pages

Monday, November 7, 2016

Empties #30



Ponovo je kesa sa praznim bočicama prepunjena, pa je došao trenutak za "Empties" post. Kao i uvek do sada, imaćete prilike da pročitate mini recenzije o proizvodima sa slike iznad i čujete koje konačno mišljenje o svakom. Neki su dobili posebne recenzije, pa je ovo prilika da vidite da li se moje mišljenje u međuvremenu promenilo ili nije. Već je počela da se stvara nova gomila, tako da uskoro možete očekivati još jedan post ovog tipa...



Ovu ooogromnu Dove kupku tj. gel za tuširanje je koristio muž, dok sam je ja samo par puta probala. Sam proizvod je dobar, kremast, međutim meni je miris bio suviše običan da bih je češće koristila. Kao i drugi Dove gelovi, tj. kreme za tuširanje fino neguje kožu, ali su meni neke druge mirisne note daleko zanimljivije (poput pistaća ili badema, koje trenutno koristimo). Takođe, nisam ljubitelj ovih džambo pakovanja od 750 ml, jer volim da brze trošim i isprobavam nove tuširalice. Nisam sigurna za cenu jer nam je moja baka kupila.

Byphasse kremu za kupanje sam kupila za muža jer on voli te neutralne mirise, na čisto, ali mi se na kraju toliko svideo, da sam ga ja potrošila. Njemu je smetalo što slabije peni u odnosi na Dove recimo, dok ja nemam problema sa tim. Miris je bio veoma blag, ali lep, na badem, a i negom sam zadovoljna, iako ja u 99% slučajeva mazem nešto nakon kupanja. Pošto slabije peni, brže se troši pa nisam imala problem sa velikim pakovanjem od 500 ml.

O Organic Shop gelu za tuširanje sam već pisala (klik) i podelila svoje oduševljenje. To koliko mi se dopao potvrđuje činjenica da sam nedavno (ponovo, na sniženju) kupila još dva komada interesantnijih mirisa od aloje: akai bobice & kafa i lotos & ši. Oni su definitivno moja topla preporuka, a kada im je cena samo 215 dinara, ne mogu se propustiti.

K piling je takođe bio zvezda zasebnog posta (klik), a trenutno koristim drugu verziju sa morskom soli, koja je podjednako dobra. Iako nisam ljubitelj ni cimeta ni kafe, ovaj proizvod me je oduševio. Mislim da ću pokušati da i sama napravim nešto slično čim budem imala više vremena, jer ne verujem da može biti teško, pošto je broj sastojaka jednocifren.

Potroših još jedan Sofi sapun, ovog puta od čokolade i pomorandže. O ovim sapunima sam pisala i poredila ih sa jeftinijom i skupljom varijantom (klik) ali jasno da su mi oni omiljeni. Mirisao je bukvalno na jafa keks! Svako pranje ruku je bila potpuna uživancija bez strepnje da će mi isušiti ruke, koje su inače sklone tome. Trenutno koristim badem & neven, pa će o njemu biti reči u narednom "Empties" postu.


I ptice na grani znaju da mi je Oral B omiljeno sredstvo za ispiranje usta. Ali nakon što sam probala Colgate Max White, situacija se promenila. U početku sam ga smatrala podjednako dobrim, ali kako sam odmah nakon što sam ovu tečnost potrošila, ponovo kupila Oral B, shvatila sam da mi je Colgate ipak bolji. Druge Colgate tečnosti (Plax) mi se nimalo nisu dopale, pa mi se jako drago što sam odlučila da rizikujem i probam ovu jer je od sada to moj favorit! Blaga, ali ne previše, meni prelepog ukusa, u svakom smislu mi je prijala.

White Glo pastu sam kupila na akciji 1+1 gratis i trenutno trošim drugo pakovanje. Za sada nemam neke utiske, ali se to možda promeni kad potrošim još jedno pakovanje. Ja sam, dok nisam ostala trudna, bila pušač i pila kafu, pa sam smatrala da bi mi ova pasta mogla pomoći da se skinu naslage sa zuba. Nisam primetila neki specijalan pomak, a sama pasta je sasvim ok, čak i meni koja sam navikla na biljne i prirodne. Potrebna je veeeeoma mala količina jer nenormalno peni.

Curaprox 5640 četkice koristim već godinama jer imam osetljive desni. Ova realno još nije morala u smeće jer sam je koristila oko 5 meseci (a uglavnom menjam na 6 meseci) ali sam imala preveliku želju da probam TePe Supreme četkicu koja je od sada moj konačni izbor i ovoj ne planiram da se vraćam. O njoj ću vam pisati u favoritima godine!


Neutro Roberts dezodorans je takođe dobio svoju recenziju (klik) i toliko mi je dobar, da već trošim novi. Iskreno, ne planiram da ga menjam dokle god mi bude odgovarao. Miris mi se jako sviđa, a mislim da i odlično štiti od neprijatnih mirisa. Ne iritira mi kožu, što je jako bitno, jer sa tim inače imam problema. Obavezno ga probajte čak i ako ne koristite dezodoranse bez aluminijuma.

Još jedan proizvod o kom ste već imale priliku da čitate na blogu je Alverde puter za trudnice (klik). Ja sam ga koristila nakon porođaja, na predelu stomaka i mislim da je ispod proseka, bar ako uporedim sa mazalicama koje sam koristila u trudnoći. Zato bih ga i preporučila nakon porođaja jer je dosta blag, pa nisam sigurna kako bi sprečio strije na stomaku kada je on ogroman, posebno pred kraj trudnoće.

LPM suvo ulje sam jako volela i to već znate ako ste pročitale recenziju (klik). Mislim da je odlična drogerijska, jeftinija alternativa Nuxe ulju. Brzo se upija, pa nemojte da vas plaši reč "ulje". Miris je prelep i sigurno ću nekad probati i losion iz ove linije (o kremi sam takođe pisala- ovde).

Estar anti- celulit ulje ide u smeće iako je bočica skoro pa puna, samo zato što ipak nisam mogla da budem redovna (vreme koje trošim na svoje mackanje je minimalno zbog bebe). Kako mu je rok upotrebe samo 3 meseca moramo se oprostiti jedno od drugog. Jako mi je žao jer mi je veoma prijalo, koža je bila glatka, nežna i lepo je mirisala kada ga nanesem. Imam i Weleda ulje ali će čekati da se još bolje organizujem kako ne bi i ono neplaniramo zavšilo u kanti.

Golden Rose brzosušeći nadlak sam prvih par korišćenja obožavala, ali je nakon jako kratkog vremena prestao da mi odgovara. Kupi boju laka pa se četkica jako brzo isprljala, počeo je da stvara mehuriće na površini nokta, a za brzo sušenje ostajem pri Avon spreju. Znam da ga mnogi hvale, ali meni jednostavno nije odgovarao!


Organic Shop maska za kosu od avokada nije dobila recenziju, iako sam to planirala kada sam počela sa korišćenjem. Jednostavno, nisam znala šta bih to rekla o njoj. I sada, nakon potrošenog celog pakovanja, nisam sigurna kakvog sam stava. Nije bila loša, već sam ja očekivala previše, izgleda. Pošto je prirodan proizvod u pitanju, mogu reći da je zadovoljavajuća. Nisam nikada ranije koristila potpuno prirodne maske za kosu, pa nemam sa čim da je uporedim. Sve u svemu, nisam primetila negativne efekte, a sastav je dobar, pa se ne kajem što sam je kupila.

Amika balzam za ispravljanje kose je možda i moj najdraži proizvod za kosu ikada! Sve sam vam o njemu rekla u posebnoj recenziji (klik) a možete po datumu videti koliko mi je trajao. Naravno, nisam ga koristila pri svakom pranju već samo kada sam planirala da ispravljam kosu. Kupiću ga sigurno ponovo i to u većem pakovanju jer odlično i štiti kosu od toplote, čim potrošim sprej koji trenutno koristim u tu svrhu.


Purederm tufere za podočnjake sam davno hvalila na blogu (klik) a onda sam zaboravila na njih. Nedavno sam ih pronasla i shvatila da je ostao jedan par, koji se osušio. Ali imam još jednu kesicu tako da sam obezbeđena! Odlična stvar za moje veeeeoma izdražene podočnjake.

I o Avon kremi sam pisala ranije (klik). Kao što u tom postu možete pročitati, bila sam jako zadovoljna ovom kremom, ali kako je otvorena preko 12 meseci, istekao joj je rok, pa ide u smeće. Ostalo je malo, jer mi je na proleće postala premasna (a i koža mi je usled hormona bila malo drugačija). Odlična krema u tom cenovnom rangu!

Balea pena za umivanje je proizvod koji mi je u potpunosti odgovarao. Volim pene pa sam i ovu sa zadovoljstvom potrošila. Odovarala je mojoj normalnoj do kombinovanoj koži, lepo ju je čistila, a nije isušivala. U svakom slučaju, više mi se dopada od one za osetljivu kožu (klik) zbog puuuno lepšeg mirisa. Posao koji rade je identičan, bar meni.

Da li ste probale nešto od ovoga i delite li moje mišljenje?
Pozdrav :)

P.S. Ne zaboravite da je GIVEAWAY u toku!

2 comments: