Pages

Sunday, November 6, 2016

Sephora Bubble Mask



Maske za lice su mi već neko vreme omiljeni "sporedni" proizvod kada je nega lica u pitanju. Uvek se radujem testiranju novih, a posebno nekih neobičnih. Ova maska je definitivno drugačija od svih sa kojima sam se do sada susrela. Kupila sam je zimus na sniženju za oko 700 dinara, dok je redovna cena ipak prilično viša. Zbog brojnih obaveza, tek sam je nedavno po prvi put probala, a danas vam donosim svoje utiske...



Dolazi u plastičnom pakovanju na pumpicu, koja ima svoj zatvarač koji bi bilo poželjno sačuvati i koristiti nakon svake upotrebe (bar tako piše u uputstvu). Količina koju dobijete je 40 ml što možda deluje malo naspram Freeman maski od 150 ml, na primer, ali je količina koja je potrebna za jedno korišćenje značajno manja. Meni su dve pumpice dovoljne za celo lice. Nanosi se na vlažnu kozu, tako što se rasporedi po celom licu, a onda sledi čekanje od 2-3 minuta. Za to vreme, počinje da se stvara pena, pa kada vreme istekne izgledate kao deda Mraz, hehe. Ja sam je prvi put ostavila duže na licu, što je rezultiralo peckanjem i crvenilom, tako da su ta 3 minuta zaista dovoljna. Crvenilo se, srećom, brzo povuklo, ali od tada pratim uputstvo. Kada se stvore mehurići tj. pena, koja je prilično gusta, onda polako pređem na masažu lica kružnim pokretima, pre ispiranja. 


Sastav možete videti na slici iznad.
Nakon korišćenja maske, ja zaista vidim promenu. Koža zaista bude drugačija! Ne znam kako bih opisala efekat, ali kada vidim ovaj natpis na kutiji "detoxifying & oxygenating" rekla bih da je to to. Lice mi bude svežije, vidno čistije, a imam pravi utisak da je ova maska nešto uradila. To osećam i dok čekam da deluje! Zaista sam oduševljena i jedva čekam da dođe dan u nedelji kada je koristim. Ubuduće ću bez problema dati novac za nju i kada nije snižena, jer mislim da i te kako vredi (oko 1500 dinara).

Koja je najneobičnija maska koju ste probale?
Pozdrav :)

P.S. Jesenji GIVEAWAY je u toku, prijavite se!

2 comments:

  1. Mmmm.. Ovo mora da je nezaboravno iskustvo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas bas je neobicna i ko voli maske ovu ne sme preskociti :)
      Mozda bude opet snizena oko praznika, nikad se ne zna!

      Delete