Pages

Saturday, November 5, 2016

(VERY SPECIAL) NEW IN #18



Konačno je sve na broju pa mogu da vam predstavim novitete. Iako sam od par MAC stvarčica odustala (u radnji ih nema, a ne čeka mi se) i naručila ColourPop, neću čekati da taj paket stigne, već ću vam ga predstaviti u zasebnom postu. Noviteta ima sasvim dovoljno, a i ja sam nestrpljiva da vam pokažem čime sam se sve počastila za diplomu i rođendan. Kupila sam neke proizvode koje jako dugo želim, a ima i onih koje redovno koristim pa je ponovljena kupovina u pitanju. Sada sam na "no buy" režimu do marta, jer mislim da sam se dovoljno počastila. No, da počnemo...




Bourjois proizvodi su trenutno sniženi u Jasminu 30% pa je pravo vreme da kupite nešto ako vam je potrebno. Ja sam još ranije kupila svetlucavi puder u prahu na sniženju od 20% za oko 1100 dinara i planiram da ga koristim za telo tj. deo oko ključnih kostiju u posebnim prilikama. Efekat bude jako lep, jer koža veoma suptilno svetluca, a ne moram da trošim hajlajter. CC kremu sam već imala (klik) i moj je apsolutni favorit. Od kada nju koristim, puder jako retko nanosim na lice. Pošto je bila zaista odlična, ponovila sam kupovinu, a odlučila sam da probam i puder iz iste linije jer mislim da bi mojoj normalnoj do mešovitoj koži sa crvenilom oko nosa odgovarao, pošto je ova linija između ostalog namenjena i korekciji tena. Cena CC kreme je bila oko 1000 dinara, a pudera oko 1300 dinara.


Iskoristila sam i akciju u Sephori da kupim tri proizvoda njihovog brenda, od kojih sam najjeftiniji dobila gratis. Kako je cena za svaki oko 1200 dinara, ušteda je bila odlična. Izabrala sam olovku za obrve na odvrtanje, sunđer za šminkanje i prajmer za lice. Nisam još uvek stigla da isprobam nijedan, ali svakako planiram da pišem posebne recenzije kad steknem utiske. Iskreno, najžalije mi je što ću propustiti njihovo praznično sniženje oko Nove godine, pošto moram da istrajem do marta i ne kupim ništa!


Prethodnog meseca sam sasvim slučajno nakon 100 godina kupila časopis "Lisa- lepa i srećna" i unutra videla fantastičnu ponudu. Godišnjom pretplatom, koja iznosi oko 1000 dinara, dobijao se na poklon L'occitane set od badema- ulje za tuširanje (250 ml) i krema za ruke (30 ml). Znajući koje su redovne cene ovih proizvoda, znala sam da ne smem propustiti priliku, jer iskreno nikada ne nih dala toliki novac na ove dve stvari, iako pretpostavljam da su odlične. O njima ću vam takođe pisati kad testiram... Za rođendan sam dobila mail da imam 25% popusta na proizvod po izboru, a kako mi zaista nije ništa drugo trebalo, kupila sam balzam za usne od ljubičice iz limitirane serije, pa sam ga platila 750 dinara. Miriše fantastično!!!


Ova dva Tony Moly proizvoda sam želela da kupim još kad su se pojavili kod nas u Sephori. Čak sam i muža slala da mi nađe pandicu, jer sam bila u poodmakloj trunoći. Međutim, svuda je bio rasprodat. Nedavno sam pronašla na jednom forumu da se mogu poručiti direktno iz Koreje i da su cene značajno niže, pa sam to i uradila. Naručila sam ih sa ebay stranice Rose Rose Shop (imaju i svoj sajt, ali je dostava za Srbiju tako dosta skupa). Panda stik za podočnjake sam platila 6.5 $ (ovde je bio oko 1000 dinara), a masku za uklanjanje mitisera manje od 9 $ (ovde je 2600 dinara). Čekam da potrošim načeto, pa se "bacam" na testiranje i pisanje recenzija.


Clinique "all about eyes" krema je duuugo bila na mojoj listi želja. Ovde joj je cena jednostavno bezobrazna, pa sam je potisla u mislima. No, naletela sam na akciju na Strawberrynet sajtu i kupila je za oko 30 evra. Iako su mi naplatili PDV, ispala je dosta povoljnija nego u Srbiji. Opredelila sam se za jaču, "rich" verziju, jer planiram da je koristim kao noćnu okoloočnu kremu (da bi duže trajala), a ujutru ću da koristim Tony Moly panda stik. Čim potrošim Biodermu, prelazim na ovu kombinaciju!

Caudalie dnevni fluid iz Polyphenol linije sam dobila na testiranje kada sam bila na druženju nedavno. Ima spf, utiče na prevenciju prvih bora, pa mislim da je idealan za mene koja sam nedavno napunila 28 godina i odlučila da se od sada moraju kupovati samo kreme sa anti- age efektom.

O Re-Gen ulju sam već pisala recenziju (klik) i ono je bilo prvo koje sam koristila u trudnoći. U pitanju je još jedna ponovljena kupovina jer imam par starih strija (koje trenutno samo ja vidim, ali nema veze) sa kojima se borim od pre trudnoće, pa sam rešila da ih se definitivno otarasim. A ovo ulje je odlično za postojeće strije. Uzela sam malo pakovanje ovog puta jer je i deo na koji ih mažem minijaturan. Cena pakovanja od 75 ml je bila 1200 dinara (na popustu 15% u DM-u).


Tu je i stvar koju sam najviše od svih želela i kojom sam samu sebe počastila što sam postala "dipl. ing." hehe. Too faced čokoladnu paletu želim od kada sam je prvi put videla i nijedna naredna verzija me nije privukla kao ova originalna. Samo ću reći da od kako je imam, sve duge su pale u zaborav, pa čak i moja (do sada) najdraža Naked Basics 2. Pisaću vam o njoj sigurno dok isprobam sve boje! Platila sam je 5000 dinara u Sephori sa 20% popusta.

Inglot karmin u broju 220 sam sasvim slučajno kupila istom prilikom jer je u noći kupovine u Delti bio snižen 50%. Iako mi nije bio neophodan, nisam mogla da propustim akciju. Ima malo sjaja, podseća na MAC Blankety koji imam, ali mi se sviđa kako izgleda sa Maybelline "debljucom" (nude perfection). Cena mu je bila 800 dinara.

Ovu L'oreal maskaru želim da probam od kad se pojavila ali sam želela prvo da privedem kraju ovu koju trenutno koristim (pored Lancome, koja je za specijalne prilike). Kupila sam je kada je bila 15% snižena, pa je plaćena ispod 1500 dinara. Nisam je još otvorila da se ne suši, ali se nadam da će, kada za to dođe vreme, opradvati moja očekivanja (koja nisu mala).

Maybelline korektor se nažalost kod nas ne može kupiti, pa sam ga ja naručila sa sajta Look Fantastic, gde je bio na akciji i koštao je 6 evra. Uzela sam nijansu "light" i nadam se da će mi odgovarati, pošto ni njega nisam stigla da probam. No, ne sumnjam da je odličan jer ga bukvalno svi živi hvale. U svakom slučaju možete ga kupiti tamo, a sajt je odličan jer nije veliki minimum za besplatnu dostavu, često ima raznih popusta, a nijednom mi nije ocarinjen paket.

Tu je i najposebnija stvar od dekorative- Yves Saint Laurent kremasto rumenilo u nijansi "red agate". Već dugo želim da kupim neko kremasto rumenilo i malo promenim rutinu, pa sam, kada se ukazala prilika da kupim YSL za oko 30 evra, jedva izabrala nijansu. Glavni razlog za to je što ova boja na svim slikama koje sam našla deluje dosta tamno, ali čitajući recenzije na stranim blogovima, odlučila sam da reskiram, jer je većina devojaka napisala da je boja zapravo veoma prirodna i nadogradiva. Trebalo mi je neutralno rumenilo, koje može da ide uz drečavije ruževe i to sam, srećom i dobila. Sada mi je drago što nisam uzela neku klasičnu roze ili breskvastu nijansu, već baš ovu. Nisam ga još probala na licu, ali planiram koliko večeras i jedva čekam! Kupila sam ga na Strawberrynet.


Prvi set koji vam predstavljam danas je Nuxe "My Must- haves". Ulje sam već imala i pisala o njemu (klik), a kako je nedavno potrošeno, morala sam da se snabdem novim. Ovog puta sam uzela manje pakovanje od 50 ml, jer planiram da ga koristim samo u specijalnim prilikama. Uz njega sam dobila full size balzam za usne i mini pakovanje kreme za ruke od 30 ml. Cena seta je bila 24 evra na Look Fantastic sajtu, što se jako isplati ako uzmemo u obzir cene kod nas. Tada je bila i akcija 2+1 gratis, ali mi ništa drugo nije trebalo pa je nisam ni iskoristila.


Tu su još dva seta kojima sam se počastila. U pitanju je brend Soap & Glory kog nema kod nas ali sam našla pouzdanog kupca na ebay (laptorium) i poručila prvo jedan, pa onda i drugi. U pitanju su setovi "Thank inside the box" i "Congratulations box". Cena prvog je bila oko 15 $, a drugog oko 20$. U prvom se dobije mini piling za telo (50 ml), mini gel za tuširanje (75 ml) i full size puter za telo u tubi (250 ml). U drugom setu se nalaze dva proizvoda originalne veličine: gel za tuširanje (500 ml) i puter za telo u kutiji (300 ml). U oba se dobija i po "pufna" za kupanje, a već znate da jedna ide nekoj od vas u aktuelnom nagrađivanju (link je na dnu posta).


Pošto ste se izjasnile da biste volele da vidite i malo ne-kozmetičkih stvarčica, ja sam najzanimljivije skupila na gomilu, pa ćemo na brzinu proći "kroz" njih...

Tu su Grubin papuče, koje OBOŽAVAM i ne znam kako sam živela ranije bez njih. Sada kada imam bebu koju moram da nosim (ne puno, hehe) mnogo mi znači da imam udobne papuče, a ove su savršene. Platila sam ih oko 3500 dinara u njihovoj radnji u Beogradskoj. Iskoristila sam sniženje u Shoe Star radnji u kupila kožne baletanke za 4000 dinara, dok sam Zara salonke kupila po redovnoj ceni od 6000 dinara, mada smatram da nisu skupe, s obzirom da je koža u pitanju, a i klasičan model. Nike Air Max 1 patike su bile apsolutno neplanirana kupovina, ali su bile snižene 50% na već sniženu cenu pa su plaćene samo 6000 dinara u Inđiji.

Morgan sat sam dobila od muža za rođendan, pošto mi je trebao neki laganiji u srebrnoj boji, jer mi je Michael Kors (koji mi je kupio takođe za rođendan pre par godina) previše glomazan sada dok je beba mala i plašim se da je ne zakačim. Mislim da je koštao oko 8000 dinara u Sat Trade radnji na Sajmu. Tu su i dva nova Pandora priveska koje sam dobila za diplomu od njega i svekrve.

Stono ogledalo mi već neko vreme treba jer je malo koje sam imala odslužilo svoje (kupljeno je kod Kineza za 200 dinara, tako da sam zadovoljna što je potrajalo par godina). Ovo veće sam kupila u Jysk radnji u Stadionu i cena mu je bila oko 1700 dinara. Ima dve strane i prezadovoljna sam! Yankee Candle svećice sam nakupovala u Delfiju i cena jedne je oko 200 dinara. Ovog puta tu su mirisi: vanilla lime, sweet strawberry, honey blossom, black plum blossom i spiced orange.


Od odeće, tu su dve konkretne stvari, a to su kratki kaput i parka iz H&M-a. Ako niste znale, kod njih možete dobiti popust od 15% na jednu stvar ako im odnesete kesu sa starim stvarima (bilo kog brenda). Ja sam odnela dve kese, pa sam platila kaputić samo 3800 dinara, a parku oko 7500 dinara. Njoj se, inače, ovaj unutrašnji deo skida, pa može da se nosi i na jesen/ proleće, a i zimi.

Za kraj, tu je kožna torba iz Manga koju sam dobila od svekrve za rođendan. Sive je boje, pa mi ide uz sve jakne i kapute koje imam, a velika je pa može svašta u nju da stane. Mislim da košta oko 5000 dinara.

Kako vam se dopadaju moji noviteti i o čemu biste najpre da pišem?
Pozdrav :)

P.S. U toku je GIVEAWAY pa se obavezno prijavite, ako već niste!

13 comments:

  1. Ajoj pa ti ces da nas ubijes ovom lepotom od stvari 😍 volim sve tvoje postove ali ovaj je poseban 👌sve mi se dopada od too faced palete,grubin papuca (ja ih obozavam) sata,parku planiram vec neko vreme da kupi tvoja je vrh...uzivaj u novim stvarcicama :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, izgorela sam dok je sve stiglo posto sam dosta toga narucila iz inostranstva... sad zeljno iscekujem ColourPop paket pa onda "post" do marta, kladila sam se sa muzem :D

      Delete
    2. Verujem ti to su muke kad nesto ocekujes a nikako da dodje😊 Ooo jedva cekam taj Colourpop paketic ja bolujem za njihovim ludackim senkama 😍 aj drzim palceve da izdrzis opkladu 😃

      Delete
    3. Senke ne uzeh ovog puta jer mi nisu bile neophodne ali slecedi put hovu sigurno... u martu :D

      Delete
  2. Sephorin prajmer mi je jedan od omiljenih... E mnogo mi je lakše kad vidim da nisam najveća raspikuća :)))

    ReplyDelete
  3. Ja sam ljubitej kvalitetne kozmetike I drago mi je da ima nas jos koji znamo da prepoznamo kvalitet...svaka cast,divan blog

    ReplyDelete
  4. Na kojim lokacijama mogu da se nadju te sveće? :) u bulevaru u laguni ih ima, slab neki izbor i jos su oko 1000din male teglice. A što se tiče ove kupovine, sve lepše od lepšeg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ih narucim preko Delfi sajta uz knjige posto sad cesto kupujem knjizice za bebu :) Dobijem i kolicinski popust pa jedna bude 200 din. Isplativije je uzeti ove male od 50g nego najmanju u tegli koja je samo duplo veca, a kosta 5x vise :)

      Delete
    2. E pa to :) znaci moram u potragu za delfijem.. Hvala :)

      Delete
  5. Zanima me Bourjois CC krema, evo sad sam opet procitala tvoje utiske od ranije, ali jos nisam sigurna da li bi mi odgovarala ( imam mesovitu kozu koja je na masnijoj strani ). Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ona fantasticna! Mislim da bi ti bila dobra ako bi je setovala nekim matirajucim puderom :)

      Delete
  6. Ovde nema šta nema, oči mi ispale, sve je divno :).

    ReplyDelete