Pages

Saturday, April 16, 2016

Nikel Eye Makeup Remover



Ako me pratite na fejsbuku znate da vas ovog vikenda, tj. danas očekuje jedna negativna recenzija. Teško mi je da poverujem, ali upravo ovaj post o Nikel uljanom odstranjivaču šminke oko očiju biće baš takav- negativan. Ja, srećom, nisam kupila ovaj proizvod po punoj ceni od 1900 dinara, već sam ga dobila u okviru Purity Box-a za Dan zaljubljenih, pa u tom slučaju mogu da "preživim" bačen novac. Odmah da napomenem, da ga još uvek koristim (nekako) jer mi je žao da bacim, ali nisam sigurna koliko ću još izdržati da ne kupim drugo dvofazno sredstvo. Šta mi se to ne dopada, pročitajte u nastavku!




Dolazi u staklenoj bočici od 100 ml, sa kutijom. Sam proizvod je dvofazni, ali je uljana faza toliko gusta da dobijem upalu mišića pokušavajući da ih sjedinim. Čak i kada nekako uspem, faze se neverovatnom brzinom ponovo razdvoje. Pošto ulja ima dosta više i nakon mućkanja, odstranjivač ostane prilično gust. Sledeći problem koji se javlja jeste doziranje. Sam dozer je delovao kao dobar i kao da će sprečiti da vam izađe previše proizvoda. Ali to i jeste problem, jedva da išta izađe na tufer! Još jednom imam priliku da dobijem upalu mišića pokušavajući da izbacim bilo šta van bočice. Posle dosta muke proizvod počne da izlazi, a onda nastaje najveći problem... On ne radi apsolutno ništa sa šminkom na očima, sem što je razmaže pa izgleda kao da ste plakali 2h. Apsolutno je neophodno korišćenje još nečega ako želite da uklonite šminku, pa makar to bila samo maskara. Ja se zaista nisam preterano šminkala i najčešće sam na očima imala samo maskaru, koja čak nije ni vodootporna. Ne želim ni da zamislim šta bi bilo da sam koristila neke tamnije senke za oči!


Znam da ovaj proizvod ima dobar sastav posebno što sadrži ricinusovo ulje koje podstiče rast trepavica, ali zaista, najiskrenije, ne radi ono za šta je namenjen. Pošto mi je žao da ga bacim, kao što rekoh na početku posta, nastaviću da ga koristim nakon što uklonim šminku drugim sredstvom, samo zbog dobrog sastava i nege koju pruža trepavicama. Ali ga definitivno ne preporučujem, jer za razliku od njega Balea dvofazno sredstvo koje košta čak 10 puta (!!!) manje radi fantastičan posao. 

Koje je vaše omiljeno dvofazno sredstvo za uklanjanje šminke sa očiju?
Pozdrav :) 

4 comments:

  1. Ja sam ga dobila u Purity Box-u jos proslog leta, ali jos uvek nisam ni pocela da ga koristim. Bas me je zanimalo da procitam utiske, da znam sta da ocekujem....Znaci, da se ne nadam previse...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam procitala jedan post o njemu ranije i devojka je imala identicno iskustvo kao ja. Daj Boze da ti odgovara ali je u principu los proizvod :/

      Delete
  2. I ja sam ga dobila u Purity Box-u i posto trenutno koristim Balein dvofazni skidac, nikako ovaj da dodje na red...A radovala sam se da ga isprobam..:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam mu se radovala i ciljano porucila taj box jer sam bila pri kraju sa Baleom ali... :/

      Delete