Pages

Friday, April 15, 2016

Palmer's Cocoa Butter: tummy butter



Tu je i peta mazalica koju koristim od kako sam zatrudnela za prevenciju nastanka strija. Dosadašnji favorit je bila Estar krema, ali od nedavno deli prvo mesto sa jednim fantastičnim proizvodom. U pitanju je Palmer's Cocoa puter za trudnice sa predivnim mirisom čokolade. Možete ga nabaviti u Liliju po ceni od oko 1500 dinara, a ukoliko volite kupovinu preko interneta preporučujem iHerb, na kom sam ga ja platila oko 6 evra, što je, priznaćete, značajna ušteda. Moje utiske pročitajte u nastavku posta...




Dolazi u platičnom pakovanju koje sadrži 125 ml proizvoda, što će vam u početku sigurno delovati kao mala količina. Imajte na umu da i većina ulja za telo dolazi u istoj militraži. Ovo je pravi, pravcati puter! Bukvalno ga po teksturi mogu uporediti samo sa puterima za jelo, jer je zaista toliko čvrst. Potrebno je zagrebete kako biste uzeli proizvod u ruke. Ja sam prvo napravila rupu, koju sam vremenom širila po obimu, jer mi je tako bilo najlakše. Isprva mi miris i nije bio previše izražen, ali čim sam ga prvi put nanela oslobodio se najsavršeniji miris čokolade tj. kakaa ikada. Potrebna je mala količina po upotrebi, jer je dosta mastan i lepo se razmazuje. Samim tim, kružnim pokretima se lepo može utrljati u kožu, koja ostaje nahranjena bukvalno do sutrašnjeg korišćenja. Ja ga nanosim nakon kupanja, pred spavanje i sutradan uveče, moja koža izgleda kao da sam je hidrirala par sati pre, a ne 24 časa ranije.


Ukoliko, pak volite nemasne proizvode, Palmer's u ponudi ima i kreme i losione protiv strija, ali ja sam želela da isprobam baš puter, posebno jer sam se u jednom periodu trudnoće jako mučila sa suvom kožom stomaka. Ukoliko ste tek zatrudneli, pa vam treba proizvod za preko leta, onda mislim da su krema ili losion bolje rešenje, posebno ako vam koža ne traži ništa ekstremno masno. Iskreno, iako sam ga platila dosta povoljnije, iz ove perspektive, dala bih i 1500 dinara za njega jer sam potpuno oduševljena dejstvom na moju kožu. Sledeći proizvod protiv strija koji ću testirati je Hipp ulje, koje je dosta hvaljeno od strane mnogo trudnica, pa se nadam da će i meni odgovarati. 

Da li ste probale neki Palmer's Cocoa Butter proizvod?
Pozdrav :)

7 comments:

  1. Da li pomaze u otklanjanju (koliko-toliko) nastalih strija ili samo sprecava nastanak novih? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja srecom starih nemam tj. nestale su od silnog mazanja tokom ovih 8 meseci, a nove se ne pojavljuju srecom iako sam vec ogromna. Ono sto mi je provereno uklonilo stare strije je Re-Gen Oil pa njega mogu da ti preporucim ;)

      Delete
  2. Citala sam samo reci hvale o tom ulju. Hvala ti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlicno je za strije ali meni nije dovoljno hidriralo kozu koja se u tom trenutku perutala.

      Delete
  3. Prvi put cujem za ovaj buter iako stalno visim u liliju :-D deluje mi zanimljivo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marooo bila sam danas u liliju i pomirisala mleko za telo,puter nije bio otvoren...pa miris je bozanstven ja bih ono pojela :-D Cim iskoristim mackalice koje sam nacela kupujem nesto od ove linije!

      Delete
    2. Treba kasiku da stave gratis jer su njam njam :)

      Delete