Pages

Wednesday, April 27, 2016

Summer & Spice



Pre nešto više od mesec dana naručila sam ove tri divote sa Lilly & Spice sajta. Kako sam najveći ljubitelj mirisa vanile na svetu, izabrala sam baš ova tri proizvoda. Priznajem, očekivala sam divan miris, ali sam i pored toga ostala bez teksta... Cena losiona je 490 din, mista 400 din, a kreme za ruke 250 dinara. Tada sam iskoristila i kod za popust, a kako je dostava besplatna za porudzbine preko 1000 din, toliko me je upravo ovaj paketić i koštao. Dakle, losion, mist i krema za samo 1000 din, što je za kvalitet koji dobijete fantastično!



Let Them Eat Cake


Prvo ću vam pisati o losionu koji koristim oko nedelju dana (morao je doći na red :)). U pakovanju koje je sa pumpicom dolazi 200 ml proizvoda. Lako se dozira i potrebna je jako mala količina jer se odlično razmazuje. Meni na primer za celu jednu nogu trebaju 2 pumpice, dok je po ruci dovoljno istisnuti i manje od jedne. Miris... ah, najsavršeniji spoj vanile i nekog voćkastog mirisa koji mene asocira na žvake. Nažalost, od sva tri proizvoda, miris baš ovog mi se najkraće zadrži na koži. Međutim, trenutno nisam merodavna zbog hormona pred kraj trudnoće, što moram da napomenem kako ne biste očekivali isto. U pitanju je laganija formula pa je kao takav idealan za predstojeće tople dane. Sastav možete videti ispod.


Love Laugh... Wear Pink...


Sledeći proizvod o kom vam pišem je upravo onaj kog sam prvo isprobala- mist za telo. Takođe dolazi u pakovanju od 200 ml. Njegov mirus je dosta topliji i rekla bih da je čista vanila, ali opet ne mogu reći da je zimski, jer ima u pozadini osvežavajuću notu. Raspršivač je dosta dobar, a dizajn i u ovom slučaju jedan od najlepših koje sam ikada videla. Kada su sprejevi za telo u pitanju, uglavnom se razočaramo trajnošću, ali ovde to nikako nije slučaj. Na mojoj koži je trajao bez preterivanja 10h, a to mi se ni sa jednim pre nije desilo. Pored toga, zamiriše i celu sobu u kojoj ga nanosim. Ovo je definitivno proizvod koji morate imati za leto! Sastav pogledajte na slici ispod.


#LOL


I za kraj, tu je krema za ruke sa mirisom tahićanske vanile, koja dolazi u veeeoma praktičnom pakovanju sa pumpicom u kom se nalazi 75 ml proizvoda. Pumpica čak ima plastičnu zaštitu, tako da je bez problema možete nositi sa sobom u torbi. Pritiskom na nju izađe prilično malo proizvoda pa niste prinuđeni da završite sa masnim rukama, već po potrebi možete dodavati još. Njen miris je 100% vanila. Ruke ostavlja baršunastim i ima neku satensku završnicu. Miris se veoma dugo zadržava na koži, pa ako koristite neki prirodan sapun bez mirusa, on će biti prisutan i nakon pranja ruku. Topla preporuka! Sastav je na slici ispod.


Sve u svemu, ja sam apsolutno prezadovoljna sa sva tri proizvoda i jako ponosna kada vidim na njima natpis "made in Serbia". Ambalaze i dizajn podsećaju na svetske brendove poput Soap & Glory, a što je najbitnije- kvalitet prati celu priču, kao i cene koje su prilagođene našem tržištu. Od nedavno se mogu naći i u Lilly drogerijama pa eto prilike i za one koji ne vole kupovinu preko interneta.

Da li ste probale neki proizvod ovog brenda?
Pozdrav :)

P.S. U toku je Usrkšnja nagradna igra, pa se prijavite ako još uvek niste- klik!

7 comments:

  1. Bas sam malocas u Liliju spazila ovaj brend i, naravno, odmah isprobala mist ( ne secam se koja je aroma, ima ih dve ) - miris me je pratio sve vreme i jos uvek se intenzivno oseca ( prijatno intenzivno, da naglasim :)). Kupujem ga prvom prilikom ! Kristina

    ReplyDelete
  2. Ambalaža neverovatno primamljiva. Čula sam za ovaj brend ali nisam još ništa isprobala, baš ću da svratim u Lili da vidim šta sve imaju.

    Poseti moj blog frauleind.blogspot.rs
    :-) Pratim te :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da losioni jos uvek nisu stigli u drogerije ali svakako pogledaj kreme i mistove :)

      Delete
  3. Bas sam malocas bila u Liliy i nisam videla nijedan od ovih proizvoda.Znate li kada ce biti fostupni kod nas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. To morate pitati proizvodjaca :) Ovo nije sponzorisan post pa nemam tu info. Verovatno nisu u svim radnjama dostupni.

      Delete
  4. Dal dostavljaju u Hrvatsku? Divno izgleda a i ja živim za vaniliju!

    ReplyDelete