Pages

Saturday, January 4, 2020

Eucerin ph5 light body lotion


Prvo bih da vam još jednom čestitam novogodišnje i božićne praznike, pošto je ovo prvi post u 2020. godini. Odlučila sam da godinu započnem recenzijom Eucerinovog proizvoda, jer to zaista jeste brend koji koristim i volim dugi niz godina, čak i pre nego što sam počela sa pisanjem bloga. Danas ću sa vama podeliti utiske o losionu za telo iz ph5 linije, koji je novitet, jer ga, za razliku od starog, može koristiti cela porodica, uključujući i bebe starije od 3 meseca.


Dolazi u velikom pakovanju od 400 ml sa pumpicom, koja izuzetno olakšava korišćenje, a cena mu je oko 1500 dinara. Formulisan je da učini suvu i osetljivu kožu tela otpornijom i manje osetljivom. Obnavlja kožu i održava njenu optimalnu ph vrednost. Sadrži i dekspantenol, aktivni sastojak, poznat po svojim regenerativnim svojstvima. Ja sam ovaj losion prvi put isprobala nakon letovanja, kada mi se koža izuzetno osušila, što uglavnom bude posledica sunčanja i korišćenja krema sa zaštitnim faktorom, jer sadrže alkohol. Noge su mi izgledale kao kad zamislite sliku suve, izbrazdane zemlje kada mesecima nema kiše. Ali, bukvalno. Nakon samo jedne večeri, situacija je bila 70% bolja. Posle par dana, delovalo je kao da nikad nisam imala problem suve kože, tako da je mene ovaj losion potpuno oduševio. Pri tom, veeeooma je lagan i brzo se upija, tako da mi nije bilo opterećenje ni da ga koristim dok su trajale vrućine. Sada ga nanosim par puta nedeljno, jer za češćom upotrebom zaista nemam potrebe. Probala sam ga i za decu i podjednako sam zadovoljna. Tara je bila oduševljena što koristi isto što i mama :) 

Sastav možete videti na slici iznad. 

Ovo je jedan od onih proizvoda koji vam uvek treba u kući, posebno što je namenjen svim uzrastima. Bilo da volite mackanje tela ili ne, prijaće vam jer je lagan i već nakon par minuta nemate osećaj da ste išta naneli, a koža će vam biti zahvalna. U zavisnosti od stepena suvoće može se koristiti svakodnevno ili jednom u par dana. Miris nema, tako da se neće mešati sa parfemom ili mistom, što takođe jako volim. Ja sam zimi uvek radije birala putere i ulja za telo i ovo je prvi put da mi jedan lagani losion zadovoljava sve potrebe nege. 

Kakve mazalice za telo vi volite?
Pozdrav :) 

No comments:

Post a Comment