Pages

Tuesday, November 11, 2014

Top 5 products



Evo i mene sa "Top 5" postom pošto mi se učinio kao zanimljiv način da sa vama podelim proizvode koje testiram i kojima sam veoma zadovoljna. Pred vama je jedan kratak post sa osnovnim informacijama o proizvodima bez kojih više ne mogu da zamislim negu lica i tela. U ovom postu nisu toliko bitni brendovi koliko sami proizvodi: micelarna voda, gel za umivanje, puter za telo, CC krema i maskara.

Micelarna voda je ubedljivo najomiljeniji proizvod ikada. Isprobala sam više vrsta, a na slici možete videti Mixa vodicu koju trenutno koristim.

Bioten gel za umivanje sam već hvalila u ovom postu pa se neću ponavljati.

The Body Shop ši puter za telo sam kupila u Istanbulu i potpuno sam oduševljena ovim proizvodom. Putere generalno obožavam i mislim da koji god izaberete nećete pogrešiti.

Bioten CC krema će definitivno uskoro imati recenziju jer je obožavam od kako sam je kupila. Nemam zahtevno lice i nisam želela da ga svakodnevno preopretećujem puderom tako da su CC kreme spas.

I na kraju, tu je maskara koja po mom mišljenju predstavlja najbitniji komad šminke. Ja sam se opredelila za ovu iako trenutno koristim više vrsta, jer Maybelline najduže kupujem.

Koji su vaši "must have" proizvodi?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Bioten CC krema nas je kako vidim većinu očarala, i gel je super mada je meni piling još bolji :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na piling se jos navikavam jer je blazi od onih koje sam do sad koristila :))

      Delete
  2. Bilo bi lepo da napišeš nešto konkretije od pobrajanja marke i proizvoda koji lično voliš. Mislila sam na mini recenziju, ali uvek .)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neki proizvodi su imali, neki ce tek imati recenzije, a nisam bila u mogucnosti zbog privatnih obaveza da pisem duzi post :) Npr. puter i micelarnu (konkretno TBS i Mixu) kratko koristim pa nisu za recenziju ali sami po sebi spadaju u proizvode bez kojih ne mogu :) Cim ih budem duze koristila bice recenzija svakako...

      Delete