Pages

Wednesday, December 13, 2017

Alverde advent calendar 2/4



Vreme je da vam predstavim i narednih šest proizvoda iz Alverde advent kalendara. Ja sam se zaista kao malo dete radovala svakog jutra i apsolutno sam presrećna što sam ga kupila. Znam da ću pokušati da svake naredne godine dođem do nekog. Jedan od ovih proizvoda je poklonjen mužu, ali sam ga koristila par dana kako bih vam prenela utiske, jer je to jedan od najpopularnijih Alverde proizvoda.
Pa da počnemo...




Dan 7
Ovo je upravo proizvod o kom sam u uvodu pričala. Pošto imam načet balzam, ovaj sam prosledila mužu jer mu je trebao. Ima jako blag, biljni miris. Nemasne je teksture i daje fin, satenski osećaj na usnama. Nisam primetila da se topi kada je blizu izvora toplote. Stvar koju ne volim kod prirodnih balzama je kad su premasni pa deluje kao da ste jeli burek kada ih nanesete. Sa ovim sigurno neće imati taj problem. Rekla bih da se sporo troši, takođe. Vidim da je sa razlogom dosta hvaljen!

Dan 8
U prethodnom postu sam recenzirala šampon, a danas je tu i balzam za kosu iz iste linije. On je malo masniji od većine, ali mi nije mastio kosu. Miris mu je divan, a kosa bude izuzetno meka i lako se rasčešćlja nakon pranja. Definitivno mi se dopadaju i šampon i balzam!

Dan 9
Dnevna krema od ruže je namenjena suvoj koži, što moja nije. Međutim, pre par godina sam bez obzira na to, kupila ulje od ruže i odgovaralo mi je. Isto se desilo i sada sa ovom dnevnom kremom. Veoma mi prija po ovom hladnom vremenu. Ne bih rekla da je premasna, bar ne onoliko koliko sam očekivala od kreme za suvu kožu. Moja koža je prilično brzo upije iako u startu ne deluje da će biti tako. Miris ruže mi nije najdraži u kozmetičkim proizvodima, ali kada je nešto dobro istrpim i uživam u dejstvu proizvoda.


Dan 10
Desetog dana sam izvukla jednokratnu kupku. Bila je i više nego dovoljna za jedno kupanje, jer pravi prilično veliku penu. Mirisala je veoma nežno, na čisto. Pena je bila gusta i nije se izgubila do kraja kupanja! Baš sam uživala koristeći je.

Dan 11
Evo ga i moj omiljeni proizvod iz celog kalendara. U pitanju je 2 u 1 nocna krema i maska za lice za normalnu kožu, kakva je moja. Potpuno sam oduševljena, i da nemam blog i priliku da testiram svašta, ovo je proizvod po koji bih otišla u DM da kupim full size. Međutim, nisam sigurna da li je ima kod nas. Miris je jako čudan, ali veoma prijatan, bar meni. Nisam je nanosila kao masku u debljem sloju, jer imam mini pakovanje, ali mi je kao noćna krema bila savršena. Potrebno je malo duže razmazivanje, jer ostaje beli trag, kao kod većine prirodnih mazalica, ali se nakon toga fino upijala. Pravi favorit!

Dan 12
Ponovo je tu jedna modla za kolače, a kako sam obe iskoristila pogledajte ovde. Ovo je, po mom mišljenju, lep i praktičan dodatak kalendaru!

Jeste li se počastile nekim advent kalendarom ove godine?
Pozdrav :)

P.S. Na fejsbuk stranici je počeo prvi praznični GIVEAWAY. Ako volite šminku, prijavite se!

2 comments:

  1. Dostupna je i kod nas Alverde 2 u 1 krema/maska, puna cena 299 din. Nisam probala, planiram. Slični utisci za labelo, baš je fino. :)

    ReplyDelete