Pages

Sunday, September 18, 2016

Organic Shop shower gel



Samo je jednom ranije gel za tuširanje dobio recenziju na blogu (klik), ali kada me nešto bez imalo očekivanja oduševi, ja to moram da podelim sa vama. Danas vam pišem o Organic Shop tuširalici sa alojom i mineralima. Proizvod ne sadrži SLS, parabene i silikone. U pitanju je 98% prirodan proizvod. Ja sam ga kupila pre par meseci u Natura Siberica radnji u Bulevaru kada je bio snižen, pa je plaćen samo 215 dinara. Moje utiske pročitajte u nastavku...



 
Dolazi u pakovanju sa pumpicom koja odlično radi i dozira proizvod. Unutra se nalazi 280 ml gela za tuširanje. Ja sam izabrala ovaj na slepo, tj. nisam ga pomirisala i nisam nimalo pogrešila. Očekivala sam blag i neprimetan miris i to je upravo ono što sam dobila. Pored blagog mirisa, on je izuzetno nežan prema koži. Odlično peni, mada ipak manje nego klasični gelovi, što je i normalno. Moja koža je inače sklona isušivanju pa je oduvek redovno mažem, ali sada kada nemam uvek vremena za to potrebni su mi neki bolji gelovi za tuširanje. Ovaj je apsolutno ispunio svoj zadatak! Uživam trošeći ga i planiram da probam i druge mirise koje imaju u ponudi (a ima dosta zanimljivijih kombinacija od ove koju sam ja izabrala). 


Sastav možete videti na slici iznad.
Ovo je proizvod koji vredi platiti i po punoj ceni. Kvalitetna i praktična ambalaža, odličan kvalitet i dobar sastav su me kupili i definitivno bih ga svakome preporučila!

Da li ste probali neki Organic Shop proizvod i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Kada su bili na toj akciji,moram da se raspitam traje li jos,uzela sam,pored gelova,pilinge i mleka za telo...sve je ODLICNO,pilinzi,POSEBNO.Omliljeni,ppred K pilinga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja kupih ovo i masku za kosu (i bebi kremu). Sad mi zao sto ne uzeh jos... ali bice mozda opet na zimu snizenje 40% :)

      Delete