Pages

Wednesday, September 14, 2016

Palmer's Cocoa Butter Formula: Bottom butter



Ponovo je došla na red jedna bebeća recenzija! Sada je u pitanju nova krema za pelensku regiju koju koristimo nekoliko nedelja, a narucila sam je putem sajta iHerb. Iako Palmer's proizvodi od nedavno mogu da se nađu u Liliju, mislim da nema bebi linije. Cena je bila oko 5 evra i za taj novac dobijete čak 125 ml.




Kao i svi njihovi proizvodi i ovaj predivno miriše na čokoladu. Od prvog korišćenja sam znala da ćemo se lepo slagati. Odmah se vidi da je u pitanju, bogata i masnija krema, koja pored toga što sadrži cink oksid i štiti od ojeda, odlično i neguje kožu. Neposedno pre nego što smo počeli da je koristimo išli smo za vikend u Valjevo i tamo sam nosila mini pakovanje Sebamed kreme koju smo ranije već potrošili. Međutim, sada nije delovala kao prvi put i nakon tri dana korišćenja, njoj je koža ogrubela. Čim smo se vratili kući počela sam sa Palmer's kremicom i koža je postala ponovo nežna u roku od jednog dana. Ono što je čudnije jeste boja, pošto su uglavnom kreme za pelensku reguju bele, dok je ova smeđa. Ja često zakačim rukom tetra pelenu (još smo mali pa nosimo i dalje široki povoj) i ostane trag pa izgleda kao da je pelena prljava i to je jedino što ne nervira.


Sastav možete videti na slikama iznad.
Sama krema je jako gusta i nije potrebna velika količina jer se super razmazuje. Kada se nanese izgleda kao da na koži nema apsolutno ništa, zbog boje. Tu je samo miris čokolade! Mi smo za sada apsolutno zadovoljni ovom kremom i svima bih je toplo preporučila. Nadam se da će u Liliju proširiti asortiman Palmer's Cocoa Butter proizvoda jer vidim na internetu da svašta lepo još imaju. Ja sam koristila i puter za stomak protiv strija u trudnoći i bio mi je jedna od najdražih mazalica koje sam u tu svrhu imala (Tummy Butter).

Volite li proizvode koji mirišu na čokoladu ili nešto drugo jestivo?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Kupicu je samo zbog mirisa iako nemam bebu niti bilo kakvu potrebu za kremom hahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaju oni super mazalice za odrasle kojih ima u Liliju :)

      Delete