Pages

Thursday, September 15, 2016

Summer favorites: part 2



Obećala sam novi post o favoritima sredinom septembra, pa danas ispunjavam obećanje. Kao i uvek do sad, tu je 10 proizvoda koje sam najviše koristila i volela u prethodnom periodu. Neke sam već hvalila na fejsbuk stranici, ali nije na odmet da još jednom spomenem ono što mi se veoma dopalo. Ovog puta je tu i dekorativa jer polako pronalazim više vremena za sebe, a imala sam i događaje koju su zahtevali jaču šminku, pa sam uspela da bolje testiram neke nove proizvode. Nešto više o stvarčicama sa gornje slike, pročitajte u nastavku!




Mislim da i ptice na grani znaju koliko volim Estar facial drops serum za lice. O njemu sam svojevremeno pisala i u suštini sve je rečeno u ovom postu. Mislim da dovoljno govori činjenica da sam ponovila kupovinu, a retko kad to učinim. Pošto sam dobila na testiranje Caudalie serum, ovaj je na pauzi, ali mu se vraćam čim potrošim novi. Uostalom, kad budem radila njegovu recenziju značete da li je Estar serum oboren sa trona.

Byphasse tonik je najisplativiji proizvod koji možete naći, jer za oko 400 dinara dobijete ovu ogrooomnu bocu koju pojma nemam kada ću uspeti da potrošim. To je ujedno jedina zamerka. Em što se plašim da će pasti i porazbijati sve oko sebe, em što volim da brze rotiram proizvode i testiram nešto novo. No, ako zanemarimo te dve stavke, tonik je odličan, ima blag miris ruže, koji neće smetati ni onima koji ga inače ne vole i radi dobar posao. 

Mixa dvofazno sredstvo je fantastičan (!!!) proizvod, po mom mišljenju najbolji u svojoj kategoriji. Iako mi je do sada Afrodita dvofazni odtranjivač šminke bio najbolji, prednost dajem ovom jer se, čini mi se, sporije troši. Imala sam sve što postoji od šminke na licu pre par vikenda jer sam bila na svadbi i nikada ranije nisam sa takvom lakoćom sve uklonila sa lica!


K piling je definitivno pobrao sve moje simpatije ovog meseca! Iako će mi biti žao da ga potrošim, jedva čekam da isprobam i drugu verziju sa morskom soli koja me mami sa police. O njemu sam nedavno pisala pa se mojih utisaka možete podsetiti ovde. Topla preporuka!

Labello lip butter sam isprobala baš davno, kada ih nije bilo kod nas u prodaji jer sam ga dobila iz Barselone od drugarice. Tamo je pod okriljem kompanije Liposan i svojevremeno sam pisala o verziji sa vanilom i makadamijom (klik). Nedavno sam se setila da sam ga kupila i da bi bio red da ga otvorim pa se družimo već oko mesec dana uveče pred spavanje. Iako je onaj mirisao lepše, ovaj radi identičan posao i jako ga volim!

Sofi sapune sam već pohvalila u ovom postu gde sam poredila prirodne sapune. Iako u favoritima nije ovaj sa slike, već sapun sa vitaminom E, verujem da će i svaki naredni biti odličan. Kako nisam mogla da slikam sapun koji je već neko vreme u upotrebi, samo ću reći da ga morate probati. On ujedno radi i blagi piling, odlično peni i apsolutno neguje ruke. Ja ih operem 100 puta na dan, kremu nanosim samo pred spavanje i prezadovoljna sam kako mi koža izgleda.


Brush Egg sam naručila sa Alija i prezadovoljna sam jer dosta olakšava pranje četkica. Pošto ima dve vrste brazdi (za veće i manje četkice, tj. one za lice i oči) mnogo brže operem četkice nego kada sam to radila na svom dlanu, ranije. Za svega 1$ nabavila sam super stvarčicu!

Real Techniques su mi omiljene četkice i dosta ih imam, a ova je najnovija u mojoj kolekciji. O starim sam pisala poseban post (klik), a kada sam videla Bold Metals liniju, poludela sam totalno! Iako mi u principu nijedna nije bila neophodna, morala sam neku da nabavim. O onima za tečne podloge sam čitala ne tako sjajne recenzije, pa sam odlučila da uzmem najveću, u broju 100, za setovanje celog lica. Ona je ogroma i premekana, dosta teška u ruci, ali o njoj vam više pišem uskoro kad ću predstaviti četkice koje sam kupila u skorije vreme.

NYX pigmente sam nedavno po prvi put probala i malo je reći da sam oduševljena. Ovaj na slici je u nijansi Mocha, a imam još jedan, pod nazivom Rust. Oni će takođe dobiti posebne recenzije, a ovom prilikom sam samo htela da vam stavim do znanja da ih potražite, ukoliko ih, poput mene, niste ranije primećivali.

Tu je i NYX karmin iz klasične "round lipstick" linije. U pitanju je kremasti ruž pod imenom Heather. Toliko mi se dopao da sam nekoliko dana nakon što sam ga kupila išla po još jedan (Lala). Oni će takođe biti predmet zasebne recenzije čim ugrabim vremena da ih slikam po dobrom svetlu. Odlični karmini za svaki dan i posebno bih preporučila da ih probaju one od vas koje ne vole suv osećaj od mat karmina. Imaju ogroooman izbor nijansi i jako je teško odlučiti se samo za jednu!

Da li ste probale neki od ovih proizvoda i delimo li mišljenje?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Slazem se za tonik, meni bas osvezi lice, ali stvarno je ogromna militraza. I ja sam bas pisala o nyx pigmentima, predobri su, nepotrosivi, a cena smesna!

    ReplyDelete