Pages

Saturday, February 7, 2015

Empties #8



Nedugo nakon prethodnog posta ovog tipa, tu je još jedan. Opet ćete moći da pročitate mini recenzije proizvoda o kojima nisam do sad pisala, kao i da se podsetite utisaka koje sam već podelila sa vama. Neke proizvode iznova kupujem, dok su drugi prvi put isprobani. Kao što na slici možete videti na gomili se našla i maska za lice koja je u postu "Potroši 6 do proleća" pa ću je zameniti novom koju sam juče otvorila (Avon Planet Spa Bali Botanica).



Za početak tu je Nivea krema za kupanje, koju nisam ja potrošila, već dečko, ali kako sam je ranije koristila mogu reći poneku reč o njoj. Retko ponavljam kupovinu gelova za tuširanje i kupki i to je jedini razlog što ovu nisam sada koristila. Kako smo i prethodni put imali veliko pakovanje od 500 ml jednostavno mi je dosadila. Inače je ovo veoma lepa krema za tuširane, prijatnog mirisa koji se dugo zadržava na koži i što je najbitnije ne isušuje je, pa je idealna opcija za zimu. Sastav možete videti na slici ispod.


Zatim, tu je Dove dezodorans od krastavca koji sam kupila kada se dobijao gratis uz obični. Mama je uzela taj, a ja sam testirala ovaj. Kako prelazim na zdrave dezodoranse, jedva sam čekala da ga se rešim. Međutim nije bio loš, ni najmanje. Iako ne podnosim miris krastavca, u ovom dezodoransu mi nije smetao, već mi je prijala ta svežina. Sa neprijatnim mirisima se dobro borio, mada to i nije tako teško u zimskom periodu godine. Sastav se nalazi na sledećoj slici.


Tu je i još jedna u nizu Gliss prskalica za kosu, tačnije tečni regenerator. Njih već godinama koristim i zaista sam zadovoljna. Kosu veoma lako raščešljam, krajevi su manje ispucali nego što su bili ranije. Nisam probala sve vrste već samo ove sa tečnim keratinom i za njih zaista imam samo reči hvale. Na sve to dodajte predivan miris koji se par sati zadrži u kosi. Trenutno je u Liliju akcija 2+1 gratis (do 15.2.), tako da ja planiram da nabavim još jednu turu: ovaj u providnoj, kao i druga dva u zlatnoj i crnoj ambalaži. Sastav pročitajte ispod.


Sledi nekoliko proizvoda iz Avon-a koje redovno kupujem i kojima sam veoma zadovoljna. 
O maski za lice sam već pisala pa se ovde možete podsetiti mog utiska. Definitivno su Planet Spa odlične maske i volim da ih testiram. Od juče koristim Bali Botanica masku pa uskoro očekujte i njenu recenziju.
Avon sprej za sušenje laka je još jedna stvar koju redovno kupujem. O njemu je bilo reči u ranijem "Empties" postu (klik). Sve preporuke!


Maska za stopala je proizvod koji uvek imam u kupatilu i koristim je u proseku jednom mesečno mada bih volela da je to češće. Nanese se na prethodno očišćena stopala (ja je nanosim nakon pilinga), ostavi se da se osuši (poput maske za lice) i ispere. Stopala su vidno mekša i mnogo bolje upiju kremu. Trenutno sam ostala bez nje, ali stiže nova, opet iz Avon-a jer mi njihovi proizvodi za negu stopala jako prijaju. Ova je bila odlična, a o narednoj vam pišem o postu o nezi stopala koji sam već obećala ali me vreme uporno sprečava da napravim dobre slike. Sastav možete videti na slici ispod.


Piling je prvi korak u mojoj nezi stopala i trudim se da ga radim jednom nedeljno, mada nekada to bude i na dve nedelje u zavisnosti od obaveza. Ovaj ima prilično krupna zrnca i godinama sam isključivo njega kupovala, jer odlično radi posao. O novom pilingu, kao i o celoj rutini, uskoro opširnije. Sastav pročitajte ispod.


I za kraj tu je par proizvoda o kojima ste već imali prilike da čitate.
Bioten piling za lice je bio tema već jednog posta (klik), međutim konačan utisak je da je on ipak previše blag za mene. Volim jače pilinge i na ovaj se do kraja nisam navikla. Ono što je njegova najbitnija prednost je što zaista hidrira lice i smatram da je idealan za suvu kožu, ali ako ste poput mene i volite grublji piling, zaobiđite ovaj. 
Tu je i Labello Lip Butter od vanile i makadamije koji sam obožavala. On je takođe bio tema zasebnog posta i moje oduševljenje njim možete pročitati ovde.


I konačno, tu su 'krastavci' za oči koje sam nekako uspela da potrošim, pošto sam konstantno zaboravljala da ih imam. Nisam imala neka očekivanja, tako da ne mogu reći da sam razočarana, već jednostavno nisam primetila da išta rade. Za razliku od maske za podočnjake od kolagena koju proizvodi ista firma (Purederm) kojom sam bila potpuno oduševljena, ovaj proizvod nije izazvao baš nikakav utisak, pa ga stoga neću opet kupiti. Sastav je na slici ispod.


Da li ste koristile neki od ovih proizvoda i da li su vam utisci slični kao moji?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Odlični su Avon proizvodi za njegu stopala, i ja sam im već dugo vjerna. Labello s vanilijom koristim i volim i jedva čekam da ga potrošim pa da isprobam verziju s malinom :) Dobro da si spomenula spray za sušenje laka, odličan je ali u zadnje vrijeme sam ga nekako smetnula s uma, vrijeme je da ga iskopam jer odlično radi svoj posao :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam jos jedan puter za usne da potrosim pa da predjem na EOS... ni sama ne znam kako izdrzavam da ih ne otvorim :))

      Delete
  2. Koristim Bioten piling i slažem se sa tobom, i meni je previše slab. Trenutno dajem sve od sebe da ga potrošim pa da kupim neki novi ali on se ne da :P .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam jedva cekala da ga ispraznim. Trenutno koristim Freeman sa ugljem i crnim secerom i najbolji mi je od svih, mada se i Balein sa aloe verom visoko kotira :)

      Delete
  3. Nivea kreme za tusiranje su super, bas lijepo njeguju. Joj ja ove Dove dezodoranse ne mogu nikako zbog mirisa, ne svidja mi se ni malo, ali zato volim ostale njihove proizvode :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su u principu sve Nivea tusiralice dosadile jer sam godinama samo njih kupovala. Sad sam opsednuta LPM kremama za tusiranje... Ovaj Dove dezedorans ne mirise kao klasicni Dove miris, vec bas sveze :)

      Delete