Pages

Wednesday, December 11, 2019

Bioderma Atoderm ultra-soothing foaming gel



Ako me redovno pratite sigurno znate da ja, a i moja deca, s vremena na vreme imamo problem sa ekcemima tj. atopijskim dermatitisom. Stoga, gotovo uvek, a posebno preko zime, vodim računa o tome sa čime se kupamo. Za starije dete već 10 meseci koristim Atoderm blagi gel, dok sam za bebu uzela ovaj. Rekla bih da je on po jačini zlatna sredina između tog Tarinog i ulja za kupanje koje najintenzivnije neguje, a o kom sam vam pisala ovde. U svakom slučaju, verujem da nećete pogrešiti koji god da izaberete. Cena za pakovanje od 500 ml je oko 1300 dinara u Srbotrade apoteci. Kako nam se pokazao, saznajte ispod!




Dakle, u pitanju je linija sa osobe sklone atopiji, ali i za sve one sa suvom kožom. Ne morate imati atopijski dermatitis da biste koristili ove proizvode. Dodatna nega, posebno tokom hladnijih dana, prija svačijoj koži. Ovaj gel omogućava suzbijanje mikroorganizama koji su odgovorni za suvoću kože. Ojačava prirodnu barijeru kože i suzbija neprijatan osećaj. Mogu da ga koriste svi članovi porodice (uključujući i bebe) za pranje tela i lica. Od kada ga koristim za bebu, ekcem mu se javljao samo po obrazima (zbog curenja nosa), ali čim bismo i tu regiju oprali i namazali (uskoro vam pišem i o kremi koju koristimo za to), situacija bi se smirila. Gel je malo ređi, plave boje, bez mirisa i sasvim fino peni, mada ne previše. Ja sam jako zadovoljna na koji način održava bebinu kožu sigurnom, jer mu se nisu pojavljivali suvi delovi, iako mu telo ne mažem redovno, pošto nije baš raspoložen za to svako veče. Tri pumpice po kupanju je sasvim dovoljno, tako da će mu ovo pakovanje fino potrajati.

  
Ali, prvo što bih vam preporučila ukoliko vi ili vaše dete imate problem sa atopijom, jeste da se prijavite za Bioderma besplatnu školu atopije, koja će se ponovo održati već početkom naredne godine. Tamo ćete zaista naučiti sve o tome kako da se na pravi način borite sa tim problemom. Koje ćete proizvode iz Atoderm linije odabrati je na vama, ali ima još puno "caka" u svakodnevnom životu koje treba prilagoditi atopičaru, kako biste mu olakšali život. Sve što smo ja i moja deca isprobali od Bioderme je bilo vrhunsko i zaista je u kratkom roku pomoglo, pa je Atoderm prvo što svakome sa ovim problemom preporučim.

Kako se vi borite sa suvom ili atopičnom kožom tokom jeseni i zime?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment