Pages

Monday, February 2, 2015

New in #7



Danas vam predstavljam novitete koji su se nakupili u poslednjih mesec dana. Bilo je stvari koje sam dobila, kao i onih koje sam kupila, ali u svakom slučaju neke sam počela da koristim i veoma sam zadovoljna, a ostale jedva čekam da isprobam. Kao i uvek, ima raznih proizvoda, pa sam ih ja podelila u par kategorija radi lakšeg snalaženja. Sve novitete možete videti u nastavku posta...


Proizvodi za telo


O Pink Sugar parfemu sam čitala na blogu Cosmoholic i opis je bio dovoljan da ga poželim pošto inače volim slatke parfeme. Dečko je odlučio da mi kupi za praznike kao dodatak glavnom poklonu i kada je stigao mom oduševljenju nije bilo kraja. Divno miriše na slatkiše i šećernu vunu i od kako je moj, nijedan drugi parfem ne koristim. Naručen je preko sajta Parfemi za tebe i cena je bila oko 1800 dinara za 30 ml. Može se naručiti i preko eBay-a.
I love... cocnut & cream losion za telo sam morala da kupim na sniženju za 425 din jer mnogo volim njihove proizvode (mada smatram da je puna cena visoka za taj kvalitet) a kako sam luda za kokosom u poslednje vreme akcija se nije smela propustiti. Nisam ga još probala, ali imam isti od vanile i obožavam ga.
Avon piling za telo mi je, čim sam ga probala, postao omiljeni i odmah sam naručila još jedan. Predivan miris čokolade mami da ga pojedete ali o njemu će biti posebna recenzija sigurno. U aktuelnom katalogu košta samo 200 dinara (200 ml) što je veoma niska cena za ono što dobijete.
Avon pilinge za stopala već godinama koristim i svakim sam bila zadovoljna. Ovaj je od višnje i čekaće da prvo potrošim onaj od makadamije koji trenutno koristim. I o tome uskoro pošto vam spremam post o nezi stopala. Ovom pilingu je cena u prethodnom katalogu bila 180 dinara (75 ml).
Balea mleko pod tušem je nešto što planiram na leto da koristim. Kako zimi redovno mažem putere i mleka za telo i uživam u tome, ovaj proizvod će čekati vrućine kada nisam u prilici da mažem bilo šta jer bih se istopila, a kako je LE morala sam da ga kupim dok ga još ima u ponudi. Bočica sadrži čak 400 ml i cena joj je oko 380 dinara.
Univerzalne kremice su stvar za kojom smo sve poludele, zar ne? Ja sam svoju od ruže kupila u Mađarskoj, a pre neki dan naleteh i na ovu pa nisam mogla da odolim. O njima još uvek ne mogu ništa da vam kažem jer zimi koristim masnije, jače kreme pa ću o ovima pisati na proleće. Cena je 120 dinara. I da... da vas podsetim na jednu stvar da ne biste pravile grešku koja ja uporno pravim. OBAVEZNO ih otvorite kada kupujete da proverite da neko nije već otvarao i PROBAO pošto se to meni konstantno dešava jer nikad ne proverim i onda se iznerviram kada dođem kući.
I za kraj tu je LE gel za tuširanje od prošlog leta na kog sam slučajno naletela i morala sam da uzmem i to dve bočice jer mi je to najbolji Balein gel za tuširanje ikada. Miris mu se ubedljivo najduže od svih zadržava na koži. Cena mu je 155 dinara za 300 ml proizvoda.

Proizvodi za kosu


Dugo sam razmišljala šta da uzmem za zaštitu kose od toplote pošto ne primećujem da Balea prskalica bilo šta radi. Dvomila sam se između Revlona i Amike, ali je presudilo to što Amika pored uloge za zaštitu od toplote ujedno i ispravlja kosu. Pisaću uskoro zaseban post pa ne bih sada dužila. Cena je 530 dinara za bočicu od 60 ml.
Orofluido eliksir za kosu sam dobila od dečka takođe za praznike jer ga je video na WL. Koristim ga umesto Avon seruma koji sam do duuugo kupovala i nanosim ga na suvu kosu nakon što završim sa feniranjem ili peglanjem. Uskoro opširnije i o njemu ali utisci su za sada 100% pozitivni. Cena je oko 1000 dinara cini mi se (25 ml).
Tu je i novo pakovanje Insight šampona o kom sam vam već pisala (klik). Veliko pakovanje od 1000 ml šampona košta samo 600 dinara.

Proizvodi za lice


Još jedna ponovljena kupovina su Nivea tračice za mitisere kojima sam oduševljena i mnoogo više zadovoljna nego Baleinim. Kako im je cena veoma slična, neću se vraćati Balei, već nastavljam sa kupovinom ovih sve dok se ne pojave još bolje (ako je to moguće). Cena kutije je 380 dinara.
Dve Freeman maske sa svoje WL sam kupila prethodni put kada je bilo sniženje u DM-u a ovog puta čtu je i treća. Kako sam uoci Nove godine u Super Veru dobila kupone u vrednosti od 450 dinara, doplatila sam 125 dinara i uzela ovu masku.
Dugo već želim da probam penu za umivanje i prvo sam se odlučila sa ovu Balea zbog pristupačne cene od 325 dinara kada je sve sa oznakom "sensitive" bilo sniženo 25%. Miris mi se ne dopada ali nastavljam da je koristim, pa se možda i naviknem.
Eucerin tonik je poklon, ali ako ste kupovale Eucerin oko praznika i same ste mogle dobiti svašta za kupovine preko 1000 dinara. Koristiću ga istovremeno sa njihovom micelarnom vodom i kremom za lice Aquaporin kada počne toplije vreme pa ću tada pisati o sva tri proizvoda.
I tu je veoma drag poklon od Bioderme koji sam osvojila na fejsbuku jer sam poslala sliku sa njihovim proizvodom. Koliko u narednom postu očekujte recenziju jer je već neko vreme koristim. Ovo malo pakovanje od 100 ml se povremeno može naći u Liliju na akciji za 400 dinara.

Šminka i sitnice


U ovoj kategoriji prvo moram da pomenem favorit godine iako je stigao 31.12.. U pitanju je planer koji je ujedno nešto najlepše što sam ikada imala. Veoma volim lepe sveske, blokčiće i rokovnike ali je ovaj planer nešto što je potpuno prevazišlo sva moja očekivanja. Uređeni haos možete pronaći na fejsbuku i za sve informacije im se obratite u inboks. Cena ovog planera je bila 1200 dinara.
Lakovi su ostali moja opsesija i ovog meseca pa su se tu našla dva Essie i dva Sephora laka za nokte U Sephori je veliko sniženje u toku pa sam ja ove lakove platila po 130 dinara. Pokušala sam da nađem gde piše broj ili naziv, ali nisam uspela u tome. Essie mi je omiljeni brend za lakove, kao što već znate, i ovog puta sam svoju kolekciju obogatila sam dva nova: "strut your stuff" (DM, 665 dinara) i "vested interest" koji sam dobila od dečka ali pošto smo bili zajedno tom prilikom znam da je bio na odličnom sniženju za samo 380 dinara.
Tu su i tri proizvoda za usne. Aura sjaj sam dobila od sestre za slavu i nisam sigurna koja mu je cena ali mi se sviđa što je veeeoma dobro pigmentovan i više liči na tečni karmin nego na klasične sjajeve (nijansa "cotton candy"). Tu je i Rimmel karmin u broju 109 koji je kupljen pre svega zbog odlične cene i pozitivnog iskustva sa Kate Moss mat ruževima (DM, 235 dinara) ako i NYX mat ruž pod nazivom "street cred" koji mi je već dugo na WL (Alexandar, 620 dinara).
Četkica za nail art iz Avon je potpuni promašaj tako da je već zauzela mesto u narednom "Fails" postu. Plaćena je 200 dinara u prethodnom katalogu.
I za kraj tu je puder koji godinama koristim i obožavam Maybelline Affinitone koji je takođe sada oko praznika bio snižen na 460 dinara (40%). 

Kako vam se sviđaju moji noviteti i da li ste koristile nešto od ovoga?
Pozdrav :)

20 comments:

  1. Koliko si se ti ponoviilaaa :D ovo Baleino mlijeko trebam i ja kupiti, volim miris vanilije...svidjaju mi se ruzevi, i lakovi posebno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balea mleko mirise odlicno! Vec je pripremljena recenzija jednog laka :)

      Delete
  2. Divno :) Zajednički novitet nam je Balea vanilica :)

    ReplyDelete
  3. Sve ove stvarcice za kosu sam ili koristila, ili koristim, i sve su super! A bas si me sad zaintrigirala Nivea tracicama, moracu da ih probam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nivea tracice su super! Ako ih uzmes, savetujem ti da ih koristis nakon glinene maske jer ona 'probudi' mitisere i onda ih mnogo vise ima napolju :)

      Delete
  4. Baš lijep new in :) Avon piling miriše jako lijepo i jestivo, i nadam se daga neće nikada povući iz prodaje. O Pink Sugar sam i ja čitala kod Cosmoholic i od tada ga jako želim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja se nadam da ce pilinga biti jos duuugooo! Pink Sugar je divan i zaista odgovara Andjelijinom opisu, verujem da se neces pokajati ako ga kupis :)

      Delete
  5. Toliko stvarčica i toliko dobrih stvarčica :)) Posebno me zanima Amika, ako djeluje izboriće se za svoje mjesto na listi želja :D

    ReplyDelete
  6. Jako fini noviteti, i sad kad gledam ovaj post jako mi je zao sto mi u BiH vise nemamo Freeman proizvode. Obozavala sam njihove maske i piling za tijelo od karamele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moram probati njihove proizvode za telo cim potrosim zalihe koje imam :))

      Delete
  7. Baš mi je drago da ti se dopao Pink Sugar! :) Super new in, imamo baš dosta zajedničkih stvarčica :)

    ReplyDelete
  8. Kako je slatko pakovanje ovog parfema ( u skladu sa mirisom i nazivom :)) Bioderma mi je najbolja micelarna (dosad),Kate Moss ruz imam ali onaj u crnoj tubi,a za crvene znam da su divni,moja drugarica ima jedan.Affinitone sam davno imala ali mi nije odgovarao. Verujem ti za miris Balea pene,imala sam onu plavu sa lotosom koja je takodje imala malo tezi miris,ali probacu i ovu Sensitive. Cekam utiske o Eucerin stvarcicama :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mozda je nekome miris Balea pene neutralan ali meni je bas medicinski i podseca me na bolnicu a ne zelim da pomislim na nju dva puta dnevno ;)

      Delete
  9. Super si se ponovila :)
    Dekorativa, Orofluido i Bioderma su mi naj :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oforluidovim mirisom sam odusevljena i njusnem kad god udjem u kupatilo :)

      Delete